ארוחה ב-10 דקות: קציצות דגים אפויות שילדים אוהבים

קציצות דגים אפויות של שי לי ליפא הן גם בריאות וגם קלות ומהירות להכנה. מערבבים את כל החומרים בקערה אחת ומשם הן עוברות ישר לתנור.
קציצות דגים אפויות של שי לי ליפא הן גם בריאות וגם קלות ומהירות להכנה. מערבבים את כל החומרים בקערה אחת ומשם הן עוברות ישר לתנור.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    59
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 59.4 קק״ל 831.3 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 52.2 גרם
    שומן 1.7 גרם 23.2 גרם
    נתרן 230.5 מ״ג 3226.8 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 88.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 33.4 מ״ג 467.4 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 161.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 162.8 מ״ג 2278.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    59
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 59.4 קק״ל 831.3 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 52.2 גרם
    שומן 1.7 גרם 23.2 גרם
    נתרן 230.5 מ״ג 3226.8 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 88.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 33.4 מ״ג 467.4 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 161.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 162.8 מ״ג 2278.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים.
  2. חותכים פלפל לקוביות בגודל 0.5 ס”מ. קוצצים דק ג’ינג’ר ושום.
  3. מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים ליצירת תערובת אחידה.
  4. יוצרים 14 קציצות פחוסות ומניחים בתבנית.
  5. אופים 20-15 דקות, עד שהקציצות זהובות ומוכנות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה ב-10 דקות: קציצות דגים אפויות שילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות