ארוחה ב-10 דקות: קציצות דגים אפויות שילדים אוהבים

קציצות דגים אפויות של שי לי ליפא הן גם בריאות וגם קלות ומהירות להכנה. מערבבים את כל החומרים בקערה אחת ומשם הן עוברות ישר לתנור.
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים.
  2. חותכים פלפל לקוביות בגודל 0.5 ס”מ. קוצצים דק ג’ינג’ר ושום.
  3. מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים ליצירת תערובת אחידה.
  4. יוצרים 14 קציצות פחוסות ומניחים בתבנית.
  5. אופים 20-15 דקות, עד שהקציצות זהובות ומוכנות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 14 מנות
קלוריות 59.4 קק״ל 831.3 קק״ל
פחמימות 3.7 גרם 52.2 גרם
שומן 1.7 גרם 23.2 גרם
נתרן 230.5 מ״ג 3226.8 מ״ג
חלבון 6.3 גרם 88.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 12.0 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 4.3 גרם
כולסטרול 33.4 מ״ג 467.4 מ״ג
סידן 11.6 מ״ג 161.8 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 162.8 מ״ג 2278.6 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar