קציצות דג וקוסקוס שילדים אוהבים

שי-לי ליפא מכינה קציצות דג וקוסקוס קטנטנות, פריכות וזהובות שמכינים בקלי קלות בכמה דקות עבודה ומפנקים בהן את הילדים והמשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

קציצות

טיגון

הגשה

אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים בקומקום. מגרדים את קליפת הלימון. חותכים את הלימון הנוסף לרבעים.
  2. מכינים את הקוסקוס: מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה. מוסיפים את המים ושמן הזית, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 5 דקות. מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגירים. מצננים.
  3. מכינים את הקציצות: מוסיפים לקוסקוס את הדג הטחון, הביצה וגרידת הלימון, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. יוצקים למחבת שמן זית בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
  5. בידיים מעט רטובות יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.
  6. מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. סוחטים מעל לימון ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 65.3 קק״ל 1633.4 קק״ל
פחמימות 19.9 גרם 497.0 גרם
שומן 3.6 גרם 90.3 גרם
נתרן 147.1 מ״ג 3677.2 מ״ג
חלבון 7.5 גרם 186.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.7 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 16.7 גרם
כולסטרול 36.6 מ״ג 913.8 מ״ג
סידן 18.8 מ״ג 470.3 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 13.7 מ״ג
אשלגן 141.3 מ״ג 3531.4 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 15.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody