קציצות דג וקוסקוס שילדים אוהבים

שי-לי ליפא מכינה קציצות דג וקוסקוס קטנטנות, פריכות וזהובות שמכינים בקלי קלות בכמה דקות עבודה ומפנקים בהן את הילדים והמשפחה
שי-לי ליפא מכינה קציצות דג וקוסקוס קטנטנות, פריכות וזהובות שמכינים בקלי קלות בכמה דקות עבודה ומפנקים בהן את הילדים והמשפחה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    417
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 416.9 קק״ל 10423.6 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 497.5 גרם
    שומן 43.4 גרם 1084.0 גרם
    נתרן 151.5 מ״ג 3788.1 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 188.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 85.9 גרם
    כולסטרול 38.2 מ״ג 955.4 מ״ג
    סידן 18.9 מ״ג 473.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 141.6 מ״ג 3539.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    417
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 416.9 קק״ל 10423.6 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 497.5 גרם
    שומן 43.4 גרם 1084.0 גרם
    נתרן 151.5 מ״ג 3788.1 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 188.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 85.9 גרם
    כולסטרול 38.2 מ״ג 955.4 מ״ג
    סידן 18.9 מ״ג 473.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 141.6 מ״ג 3539.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים בקומקום. מגרדים את קליפת הלימון. חותכים את הלימון הנוסף לרבעים.
  2. מכינים את הקוסקוס: מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה. מוסיפים את המים ושמן הזית, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 5 דקות. מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגירים. מצננים.
  3. מכינים את הקציצות: מוסיפים לקוסקוס את הדג הטחון, הביצה וגרידת הלימון, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. יוצקים למחבת שמן זית בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
  5. בידיים מעט רטובות יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.
  6. מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. סוחטים מעל לימון ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות דג וקוסקוס שילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יובל אבני

    האם אפשר להחליף את הקרפיון בדג אחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר כל דג שאוהבים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות