קציצות כרובית אפויות של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה קציצות כרובית בריאות וחסכוניות בקלוריות עם מינימום שמן. רק לערבב, ליצור קציצות וקדימה לתנור!
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8


הכרובית היא ירק שאני משתמשת בו הרבה לקציצות - היא דלה בקלוריות והמרקם שלה נהדר. במתכון זה של קציצות כרובית יש חסכון כפול בקלוריות בזכות האפייה שלהן בתנור.

מצרכים

קציצות

  • 1 כרובית בינונית
  • 1 כפית שמן זית
  • 1 בצל בינוני
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 2 ביצים L
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

ציפוי

  • 1 כוס פירורי לחם מלאים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. קוצצים את הבצל לקוביות, קוצצים דק את הפטרוזיליה ומפרקים את הכרובית לתפרחות.
  3. בסיר עם מים רותחים מבשלים את תפרחות הכרובית עד ריכוך. מסננים מהנוזלים ומועכים למחית.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  5. שמים בקערה את מחית הכרובית, בצל מטוגן, פטרוזיליה, ביצים. מתבלים ומערבבים היטב.
  6. יוצרים מהתערובת קציצות בקוטר 3-4 ס״מ ומגלגלים כל קציצה בפירורי הלחם.
  7. מניחים את הקציצות בתבנית ואופים כ-20-25 דקות, או עד הזהבה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)