רקע הנמל מעודכן

פינת האושר והכושר – קציצות כרובית אפויות של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה קציצות כרובית בריאות וחסכוניות בקלוריות עם מינימום שמן. רק לערבב, ליצור קציצות וקדימה לתנור!
שר פיטנס מכינה קציצות כרובית בריאות וחסכוניות בקלוריות עם מינימום שמן. רק לערבב, ליצור קציצות וקדימה לתנור!
  • שר פיטנס
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    127
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 126.8 קק״ל 1141.0 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 138.7 גרם
    שומן 3.5 גרם 31.2 גרם
    נתרן 423.9 מ״ג 3814.8 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 44.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 65.6 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 83.7 מ״ג 753.7 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 482.5 מ״ג 4342.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    127
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 126.8 קק״ל 1141.0 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 138.7 גרם
    שומן 3.5 גרם 31.2 גרם
    נתרן 423.9 מ״ג 3814.8 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 44.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 65.6 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 83.7 מ״ג 753.7 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 482.5 מ״ג 4342.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור

הכרובית היא ירק שאני משתמשת בו הרבה לקציצות – היא דלה בקלוריות והמרקם שלה נהדר. במתכון זה של קציצות כרובית יש חסכון כפול בקלוריות בזכות האפייה שלהן בתנור.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
שר פיטנס
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. קוצצים את הבצל לקוביות, קוצצים דק את הפטרוזיליה ומפרקים את הכרובית לתפרחות.
  3. בסיר עם מים רותחים מבשלים את תפרחות הכרובית עד ריכוך. מסננים מהנוזלים ומועכים למחית.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  5. שמים בקערה את מחית הכרובית, בצל מטוגן, פטרוזיליה, ביצים. מתבלים ומערבבים היטב.
  6. יוצרים מהתערובת קציצות בקוטר 3-4 ס״מ ומגלגלים כל קציצה בפירורי הלחם.
  7. מניחים את הקציצות בתבנית ואופים כ-20-25 דקות, או עד הזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פינת האושר והכושר – קציצות כרובית אפויות של שר פיטנס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    דורית כהן

    המשך.את הבצל “מבשלת /מטגנת” במיקור במשך במשך 3 דקות.בריא יותר מטיגון ולא משפיע לרעה על הטעם של מה שמכינים,קציצות,פשטידות,ממולאים. בהצלחה.

    Avatar
    דורית כהן

    היי, בדרך כלל את הבצל הקצוץ עם כף שמן אני “מבשלת/מטגנת” במיקורוגל

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות