תמרה אהרוני בהברקה – קציצות כרובית וגבינה מטוגנות ופריכות

תמרה אהרוני מלמדת להכין קציצות כרובית וגבינה משגעות עם קראסט פריך של פירורי לחם וגבינת קשקבל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

קציצות

אופן הכנה

  1. חותכים את הכרובית גס ומרסקים במעבד מזון לתערובת פירורית.
  2. כותשים את השום, קוצצים דק את הבצל, מגררים את הגבינה.
  3. מעבירים את הכרובית לקערה, מוסיפים את השום, בצל, מלח, פלפל שחור, ביצים וגבינה ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. צרים קציצות שמנמנות ופחוסות ומסדרים בתבנית.
  5. בצלחת עמוקה טורפים את הביצים. מעבירים את פירורי הלחם לקערית.
  6. מחממים שמן בגובה 1 ס”מ במחבת גדולה ומוסיפים עלי מרווה. טובלים כל קציצה בביצה ובפירורי הלחם, ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות ופריכות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מערבבים בקערה את מרכיבי המטבל.
  8. מגישים את הקציצות לצד המטבל.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 1032.0 קק״ל 6191.8 קק״ל
פחמימות 32.5 גרם 195.2 גרם
שומן 90.7 גרם 543.9 גרם
נתרן 999.4 מ״ג 5996.5 מ״ג
חלבון 26.1 גרם 156.7 גרם
סיבים תזונתיים 3.8 גרם 23.1 גרם
שומן רווי 16.3 גרם 97.9 גרם
כולסטרול 294.5 מ״ג 1767.0 מ״ג
סידן 418.3 מ״ג 2509.9 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 12.2 מ״ג
אשלגן 1218.9 מ״ג 7313.5 מ״ג
אבץ 3.7 מ״ג 22.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (8)

    Avatar
    סמי

    הקציצות מתפרקות לי, מה אני עושה לא נכון?

      Avatar
      Foody Foody

      הכל נכון (: רק צריך להוסיף עוד ביצה (כמות הביצים תשתנה לפי גודל הביצה וגודל הכרובית…מוסיפים עוד ביצה או שתיים אפילו, עד שהתערובת הופכת לדביקה ומגובשת). בהצלחה.

    Avatar
    ליאת

    מהמם! תודה! אפיתי חלק ויצא מעולה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody