תמרה אהרוני בהברקה – קציצות כרובית וגבינה מטוגנות ופריכות

תמרה אהרוני מלמדת להכין קציצות כרובית וגבינה משגעות עם קראסט פריך של פירורי לחם וגבינת קשקבל
תמרה אהרוני מלמדת להכין קציצות כרובית וגבינה משגעות עם קראסט פריך של פירורי לחם וגבינת קשקבל
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1070
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1070.3 קק״ל 6422.0 קק״ל
    פחמימות 38.3 גרם 230.0 גרם
    שומן 90.4 גרם 542.2 גרם
    נתרן 1003.3 מ״ג 6020.0 מ״ג
    חלבון 29.0 גרם 174.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 47.5 גרם
    שומן רווי 16.5 גרם 99.3 גרם
    כולסטרול 246.0 מ״ג 1476.0 מ״ג
    סידן 423.5 מ״ג 2540.8 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 16.1 מ״ג
    אשלגן 1070.5 מ״ג 6422.9 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 20.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1070
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1070.3 קק״ל 6422.0 קק״ל
    פחמימות 38.3 גרם 230.0 גרם
    שומן 90.4 גרם 542.2 גרם
    נתרן 1003.3 מ״ג 6020.0 מ״ג
    חלבון 29.0 גרם 174.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 47.5 גרם
    שומן רווי 16.5 גרם 99.3 גרם
    כולסטרול 246.0 מ״ג 1476.0 מ״ג
    סידן 423.5 מ״ג 2540.8 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 16.1 מ״ג
    אשלגן 1070.5 מ״ג 6422.9 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 20.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות


אופן הכנה

  1. חותכים את הכרובית גס ומרסקים במעבד מזון לתערובת פירורית.
  2. כותשים את השום, קוצצים דק את הבצל, מגררים את הגבינה.
  3. מעבירים את הכרובית לקערה, מוסיפים את השום, בצל, מלח, פלפל שחור, ביצים וגבינה ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. צרים קציצות שמנמנות ופחוסות ומסדרים בתבנית.
  5. בצלחת עמוקה טורפים את הביצים. מעבירים את פירורי הלחם לקערית.
  6. מחממים שמן בגובה 1 ס”מ במחבת גדולה ומוסיפים עלי מרווה. טובלים כל קציצה בביצה ובפירורי הלחם, ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות ופריכות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מערבבים בקערה את מרכיבי המטבל.
  8. מגישים את הקציצות לצד המטבל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תמרה אהרוני בהברקה – קציצות כרובית וגבינה מטוגנות ופריכות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    חיה יהב

    זה לא הצליח יכול להיות כיון ששטפתי קודם את הכרובית במים?העיסה היתה רכה מדי תוכלי לומר מה לא היה בסדר בהכנה שלי תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      זה בסדר ששטפת את הכרובית לפני ההכנה, אך היית צריכה לייבש אותה היטב לפני שטחנת לפירורים במעבד מזון.

    Avatar
    שבלונה נתי טרזי

    אפשר להכין את כפשטידה

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, זה אפשרי.

      Avatar
      ניסים בארי

      זה מתפרק!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ניסים, אפשר לנסות להוסיף עוד ביצה (יכול להיות ששמת ביצים בגודל שונה מהגודל במתכון?) ועוד גבינה.

    Avatar
    סמי

    הקציצות מתפרקות לי, מה אני עושה לא נכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      הכל נכון (: רק צריך להוסיף עוד ביצה (כמות הביצים תשתנה לפי גודל הביצה וגודל הכרובית…מוסיפים עוד ביצה או שתיים אפילו, עד שהתערובת הופכת לדביקה ומגובשת). בהצלחה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות