קציצות כרובית וגבינה מטוגנות ופריכות

תמרה אהרוני מלמדת להכין קציצות כרובית וגבינה משגעות עם קראסט פריך של פירורי לחם וגבינת קשקבל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

קציצות

אופן הכנה

  1. חותכים את הכרובית גס ומרסקים במעבד מזון לתערובת פירורית.
  2. כותשים את השום, קוצצים דק את הבצל, מגררים את הגבינה.
  3. מעבירים את הכרובית לקערה, מוסיפים את השום, בצל, מלח, פלפל שחור, ביצים וגבינה ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. צרים קציצות שמנמנות ופחוסות ומסדרים בתבנית.
  5. בצלחת עמוקה טורפים את הביצים. מעבירים את פירורי הלחם לקערית.
  6. מחממים שמן בגובה 1 ס”מ במחבת גדולה ומוסיפים עלי מרווה. טובלים כל קציצה בביצה ובפירורי הלחם, ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות ופריכות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מערבבים בקערה את מרכיבי המטבל.
  8. מגישים את הקציצות לצד המטבל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 1078.7 קק״ל 6472.0 קק״ל
פחמימות 31.7 גרם 190.4 גרם
שומן 96.1 גרם 576.3 גרם
נתרן 918.7 מ״ג 5512.2 מ״ג
חלבון 26.1 גרם 156.4 גרם
סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרם
שומן רווי 19.1 גרם 114.9 גרם
כולסטרול 295.1 מ״ג 1770.5 מ״ג
סידן 418.5 מ״ג 2510.9 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 14.2 מ״ג
אשלגן 1214.4 מ״ג 7286.3 מ״ג
אבץ 3.7 מ״ג 22.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    מורן פרידר

    נראה ממש מגרה בתמונה 🙂 חייבת להכין את זה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody