קציצות כרישה ממכרות שאי אפשר להפסיק לאכול

קציצות כרישה או פרסה, איך שלא תקראו להן הן הקציצות הבייתיות הכי טעימות בעולם. שי לי ליפא מכינה את הקציצות לפי מתכון של אמא והתוצאה פשוט ממכרת
קציצות כרישה או פרסה, איך שלא תקראו להן הן הקציצות הבייתיות הכי טעימות בעולם. שי לי ליפא מכינה את הקציצות לפי מתכון של אמא והתוצאה פשוט ממכרת
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה שעתיים ו-20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    96
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.3 קק״ל 2890.3 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 27.2 גרם
    שומן 8.8 גרם 263.3 גרם
    נתרן 181.2 מ״ג 5436.6 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 102.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 35.7 גרם
    כולסטרול 34.4 מ״ג 1032.6 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 149.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 38.2 מ״ג 1144.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 21.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה שעתיים ו-20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    96
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.3 קק״ל 2890.3 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 27.2 גרם
    שומן 8.8 גרם 263.3 גרם
    נתרן 181.2 מ״ג 5436.6 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 102.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 35.7 גרם
    כולסטרול 34.4 מ״ג 1032.6 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 149.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 38.2 מ״ג 1144.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 21.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה

  1. חוצים את הכרישה לאורכה ושוטפים היטב תחת מים זורמים. חותכים למקטעים
  2. מבשלים את הכרישה בסיר עם הרבה מים כ-45 דקות, עד שרכה. מסננים ומצננים. סוחטים היטב.
  3. טוחנים את חומרי הקציצות במטחנת בשר ומערבבים בקערה לתערובת אחידה, או מעבדים במעבד מזון בפולסים.
  4. יוצקים למחבת טפלון שמן קנולה בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית. מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
  5. יוצרים מהתערובת 30 קציצות קטנות ופחוסות.
  6. מטגנים את הקציצות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות כרישה ממכרות שאי אפשר להפסיק לאכול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות