קציצות כרישה ממכרות שאי אפשר להפסיק לאכול
קציצות כרישה או פרסה, איך שלא תקראו להן הן הקציצות הבייתיות הכי טעימות בעולם. שי לי ליפא מכינה את הקציצות לפי מתכון של אמא והתוצאה פשוט ממכרת
קציצות כרישה או פרסה, איך שלא תקראו להן הן הקציצות הבייתיות הכי טעימות בעולם. שי לי ליפא מכינה את הקציצות לפי מתכון של אמא והתוצאה פשוט ממכרת
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 96.3 קק״ל 2890.3 קק״לפחמימות 0.9 גרם 27.2 גרםשומן 8.8 גרם 263.3 גרםנתרן 181.2 מ״ג 5436.6 מ״גחלבון 3.4 גרם 102.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרםשומן רווי 1.2 גרם 35.7 גרםכולסטרול 34.4 מ״ג 1032.6 מ״גסידן 5.0 מ״ג 149.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 38.2 מ״ג 1144.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 21.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה שעתיים ו-20 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות96
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 96.3 קק״ל 2890.3 קק״לפחמימות 0.9 גרם 27.2 גרםשומן 8.8 גרם 263.3 גרםנתרן 181.2 מ״ג 5436.6 מ״גחלבון 3.4 גרם 102.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרםשומן רווי 1.2 גרם 35.7 גרםכולסטרול 34.4 מ״ג 1032.6 מ״גסידן 5.0 מ״ג 149.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 38.2 מ״ג 1144.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 21.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה שעתיים ו-20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 96 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 ק"ג כרישות
-
300 גרם בשר בקר טחון
-
3 ביצים M
-
0.33 כוס פירורי לחם
-
1 1/2 כפיות מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
טיגון
-
1 כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- חוצים את הכרישה לאורכה ושוטפים היטב תחת מים זורמים. חותכים למקטעים
- מבשלים את הכרישה בסיר עם הרבה מים כ-45 דקות, עד שרכה. מסננים ומצננים. סוחטים היטב.
- טוחנים את חומרי הקציצות במטחנת בשר ומערבבים בקערה לתערובת אחידה, או מעבדים במעבד מזון בפולסים.
- יוצקים למחבת טפלון שמן קנולה בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית. מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
- יוצרים מהתערובת 30 קציצות קטנות ופחוסות.
- מטגנים את הקציצות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
אופן הכנה
- חוצים את הכרישה לאורכה ושוטפים היטב תחת מים זורמים. חותכים למקטעים
- מבשלים את הכרישה בסיר עם הרבה מים כ-45 דקות, עד שרכה. מסננים ומצננים. סוחטים היטב.
- טוחנים את חומרי הקציצות במטחנת בשר ומערבבים בקערה לתערובת אחידה, או מעבדים במעבד מזון בפולסים.
- יוצקים למחבת טפלון שמן קנולה בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית. מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
- יוצרים מהתערובת 30 קציצות קטנות ופחוסות.
- מטגנים את הקציצות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן