קציצות עוף אפויות בתנור

כבר לא צריך לעבוד קשה כדי להכין אוכל טעים ובריא בבית. מתכון של קציצות עוף אפויות ועסיסיות שמכינים ב-5 דקות בעזרת מעבד מזון
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון שמים את הבצל, השום, עשבי התיבול, הקישוא (אפשר לחתוך לפרוסות עבות) ופירורי הלחם. מעבדים לתערובת חלקה ואחידה.
  2. מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומוסיפים את העוף הטחון ואת התבלינים. לשים היטב בידיים לפיזור אחיד של המרכיבים.
  3. מעבירים את התערובת למקרר לפחות לשעה להתייצבות.
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  5. בעזרת ידיים רטובות, צרים קציצות עגולות ושטוחות ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה שמשמנים מעט בעזרת תרסיס שמן.
  6. מכניסים לתנור החם ואופים כ-25 דקות. במחצית זמן האפייה הופכים את הקציצות כדי שיזהיבו משני הצדדים.

צילום: שני הלוי
המתכון בשיתוף ברימאג

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 81.4 קק״ל 976.2 קק״ל
פחמימות 4.4 גרם 52.4 גרם
שומן 3.5 גרם 41.8 גרם
נתרן 231.9 מ״ג 2782.7 מ״ג
חלבון 8.0 גרם 96.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.0 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 11.8 גרם
כולסטרול 35.8 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 9.4 מ״ג 112.5 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
אשלגן 282.2 מ״ג 3386.1 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 8.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody