
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים16
מצרכים
קציצות
-
6 תחתיות ארטישוק קפואות בינוניות
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
3 שיני שום
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
1 בצל בינוני
-
500 גרם פרגיות טחונות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 ביצים M
-
1/2 כפית גרידת לימון
-
2 כוסות פירורי לחם
מטבל
-
4 כפות מיונז
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
4 פרוסות לימון כבוש
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- חותכים לרבעים את תחתיות הארטישוק המופשרות.
- מרסקים במעבד מזון את הצ’ילי האדום, השום, הפטרוזיליה, הבצל והארטישוק לתערובת פירורית.
- מערבבים עם העוף הטחון, ביצים, גרידת לימון, מלח ופלפל שחור.
- יוצרים קציצות, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית במחבת חמה. מוציאים לנייר סופג.
- בכוס עם בלנדר מוט טוחנים את מצרכי המטבל.
- מגישים את הקציצות חמות בליווי המטבל.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
14
מנות
קלוריות
171.3
קק״ל
2398.4
קק״ל
פחמימות
13.4
גרם
187.3
גרם
שומן
7.8
גרם
108.5
גרם
נתרן
481.5
מ״ג
6740.5
מ״ג
חלבון
10.9
גרם
152.9
גרם
סיבים תזונתיים
1.3
גרם
18.2
גרם
שומן רווי
1.7
גרם
24.0
גרם
כולסטרול
69.2
מ״ג
968.3
מ״ג
סידן
28.2
מ״ג
394.2
מ״ג
ברזל
1.4
מ״ג
19.4
מ״ג
אשלגן
222.4
מ״ג
3114.2
מ״ג
אבץ
0.7
מ״ג
10.2
מ״ג
תגובות (2)
חייבים פרורי לחם?
פירורי הלחם נחוצים למתכון הזה…