קציצות עוף וארטישוק של תמרה וישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני ותמרה מלמדים להכין קציצות עוף וארטישוק עם עשבי תיבול שמוגשות עם רוטב חרדלי משגע. מתאימות בול לארוחת צהרים או ערב
השף ישראל אהרוני ותמרה מלמדים להכין קציצות עוף וארטישוק עם עשבי תיבול שמוגשות עם רוטב חרדלי משגע. מתאימות בול לארוחת צהרים או ערב
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.1 קק״ל 2367.6 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 187.1 גרם
    שומן 7.6 גרם 106.3 גרם
    נתרן 477.5 מ״ג 6684.9 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 150.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 17.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 23.4 גרם
    כולסטרול 63.1 מ״ג 883.9 מ״ג
    סידן 24.7 מ״ג 346.2 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 214.6 מ״ג 3004.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.1 קק״ל 2367.6 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 187.1 גרם
    שומן 7.6 גרם 106.3 גרם
    נתרן 477.5 מ״ג 6684.9 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 150.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 17.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 23.4 גרם
    כולסטרול 63.1 מ״ג 883.9 מ״ג
    סידן 24.7 מ״ג 346.2 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 214.6 מ״ג 3004.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מטבל


אופן הכנה

  1. חותכים לרבעים את תחתיות הארטישוק המופשרות.
  2. מרסקים במעבד מזון את הצ’ילי האדום, השום, הפטרוזיליה, הבצל והארטישוק לתערובת פירורית.
  3. מערבבים עם העוף הטחון, ביצים, גרידת לימון, מלח ופלפל שחור.
  4. יוצרים קציצות, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית במחבת חמה. מוציאים לנייר סופג.
  5. בכוס עם בלנדר מוט טוחנים את מצרכי המטבל.
  6. מגישים את הקציצות חמות בליווי המטבל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות עוף וארטישוק של תמרה וישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      פירורי הלחם נחוצים למתכון הזה…

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות