קציצות עוף וארטישוק של תמרה וישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני ותמרה מלמדים להכין קציצות עוף וארטישוק עם עשבי תיבול שמוגשות עם רוטב חרדלי משגע. מתאימות בול לארוחת צהרים או ערב
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים לרבעים את תחתיות הארטישוק המופשרות.
  2. מרסקים במעבד מזון את הצ’ילי האדום, השום, הפטרוזיליה, הבצל והארטישוק לתערובת פירורית.
  3. מערבבים עם העוף הטחון, ביצים, גרידת לימון, מלח ופלפל שחור.
  4. יוצרים קציצות, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית במחבת חמה. מוציאים לנייר סופג.
  5. בכוס עם בלנדר מוט טוחנים את מצרכי המטבל.
  6. מגישים את הקציצות חמות בליווי המטבל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 14 מנות
קלוריות 174.8 קק״ל 2447.7 קק״ל
פחמימות 13.3 גרם 186.3 גרם
שומן 8.2 גרם 114.7 גרם
נתרן 467.6 מ״ג 6546.1 מ״ג
חלבון 10.9 גרם 152.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 17.9 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 25.1 גרם
כולסטרול 69.3 מ״ג 969.7 מ״ג
סידן 28.2 מ״ג 394.6 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 20.3 מ״ג
אשלגן 221.2 מ״ג 3096.3 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 10.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody