קציצות עוף חריפות עם תירס

השף שגב משה מכין קציצות עוף עם תירס, זריזות ופשוטות להכנה, בתוספת פיקנטית של פלפל צ'ילי חריף. אם לא אוהבים חריף - אפשר להכין בלי הפלפל
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד מזון את כל הרכיבים, למעט העוף והביצים, למרקם כמעט חלק.
  2. מוסיפים את הביצים והעוף ומערבבים.
  3. מעבירים לשקית זילוף ומכניסים למקרר אם התערובת רכה מדי.
  4. מחממים מחבת גדולה עם ציפוי טפלון ומתיזים בתרסיס השמן.
  5. מזלפים קציצות בקוטר כ-4 ס״מ.
  6. צולים את הקציצות במחבת למשך 2 דקות, או עד להשחמה, והופכים לצד השני.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 46.3 קק״ל 926.7 קק״ל
פחמימות 0.4 גרם 8.2 גרם
שומן 2.6 גרם 52.7 גרם
נתרן 178.9 מ״ג 3578.5 מ״ג
חלבון 5.2 גרם 104.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.9 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 15.1 גרם
כולסטרול 46.9 מ״ג 937.6 מ״ג
סידן 6.3 מ״ג 126.0 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 7.4 מ״ג
אשלגן 145.8 מ״ג 2916.3 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 8.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody