
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
500 גרם עוף טחון
-
2 קופסאות שימורים גרגירי תירס
-
1/2 גבעול למון גראס
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 שן שום
-
1 חופן כוסברה
-
1 כפית מלח דק
-
2 ביצים L
אופן הכנה
- טוחנים במעבד מזון את כל הרכיבים, למעט העוף והביצים, למרקם כמעט חלק.
- מוסיפים את הביצים והעוף ומערבבים.
- מעבירים לשקית זילוף ומכניסים למקרר אם התערובת רכה מדי.
- מחממים מחבת גדולה עם ציפוי טפלון ומתיזים בתרסיס השמן.
- מזלפים קציצות בקוטר כ-4 ס״מ.
- צולים את הקציצות במחבת למשך 2 דקות, או עד להשחמה, והופכים לצד השני.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
20
מנות
קלוריות
80.8
קק״ל
1615.6
קק״ל
פחמימות
6.9
גרם
137.7
גרם
שומן
3.1
גרם
62.7
גרם
נתרן
257.2
מ״ג
5143.1
מ״ג
חלבון
6.3
גרם
125.4
גרם
סיבים תזונתיים
1.5
גרם
29.4
גרם
שומן רווי
0.8
גרם
16.4
גרם
כולסטרול
46.8
מ״ג
936.4
מ״ג
סידן
6.4
מ״ג
127.6
מ״ג
ברזל
0.3
מ״ג
6.0
מ״ג
אשלגן
144.7
מ״ג
2893.1
מ״ג
אבץ
0.4
מ״ג
8.7
מ״ג
תגובות (0)