קציצות עוף עם פירה וסלט ירוק

עוד מעט הילדים חוזרים מבית הספר? למה שלא תכינו להם ארוחת צהריים חמה - קציצות עוף טעימות עם פירה וסלט ירוק שמכינים בקלי קלות. כל המשפחה תתאהב
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

קציצות

טיגון

פירה

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזר ומגררים על החלק הדק בפומפייה.
  2. קולפים את הבצל ומגררים על החלק העבה בפומפייה.
  3. חותכים את החסה לרצועות עבות, את העגבניות לחצי ואת הבצל הסגול לרצועות דקות. כותשים את השום.
  4. בקערה גדולה מערבבים את העוף הטחון, הגזר, הבצל, השום, הביצה, הסויה, פירורי הלחם והסודה לשתייה. לשים היטב ומעבירים למקרר.
  5. מכינים את הפירה: קולפים את תפוחי האדמה, מבשלים במים עד ריכוך, מסננים ומועכים לפירה.
  6. מחממים את השמן במחבת רחבה, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
  7. שמים את רכיבי הסלט בקערה. מערבבים את השמן, הלימון, הבלסמי והסויה ומזלפים מעל.
  8. מגישים את הקציצות עם הפירה והסלט.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 448.2 קק״ל 1792.6 קק״ל
פחמימות 28.7 גרם 114.9 גרם
שומן 23.0 גרם 92.1 גרם
נתרן 681.5 מ״ג 2726.0 מ״ג
חלבון 30.1 גרם 120.3 גרם
סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.0 גרם
שומן רווי 4.9 גרם 19.7 גרם
כולסטרול 181.5 מ״ג 726.1 מ״ג
סידן 129.8 מ״ג 519.2 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
אשלגן 1227.9 מ״ג 4911.8 מ״ג
אבץ 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody