טיפ מקרר Hisense
פירות וירקות חיים טוב יותר בנפרד. כדי לשמור על טריות הירקות, אחסנו במקרר במגירה הייעודית לאחסון ירקות. אורך החיים שלהם יעלה משמעותית אם יאוחסנו בנפרד אחד מהשני ולא בשקיות הסופר שאיתן מגיעים הביתה.
אני מאוד אוהבת טופו. הוא מקור מעולה לחלבון מלא, ואפשר להכין איתו כמעט כל דבר. רק צריך לדעת לעבוד איתו, כדי למקסם את היתרונות שלו.
בפעם הראשונה שהכנתי טופו, התגובה של הילדים הייתה: “איכס, יש לזה טעם של מחק”. הם די צדקו. המרקם שלו מזכיר מחק, ובגדול הוא חסר טעם. מאז הרבה טופו זרם בים, זאת אומרת אצלי במטבח. ולמדתי איך להשתמש בו נכון, ולשדך לו טעמים נכונים.
היום גם הילדים אוהבים טופו, והוא כבר מזמן לא במשבצת “התחליף הצמחוני”, אלא משהו שכולם אוהבים ואוכלים.
השתכנעתם? יופי!
אז בואו נכין קציצות טופו – אפויות, טבעוניות, ללא גלוטן, מלאות ירקות, קלות להכנה.
אפשר להכין כמות כפולה ולהקפיא, ולהוציא בכל פעם כמה שצריך.
טיפ בריא:
בניגוד למה שחשבו בעבר, טופו ומוצרי סויה איכותיים מומלצים כחלק מתפריט מאוזן ובריא. אין שום בעיה עם אכילה של טופו גם לילדים ולגברים. רק תקפידו לקנות טופו שמופק בתהליך התססה מסורתי, ומפולי סויה שאינם מהונדסים גנטית. זה מופיע על האריזה, והיום ניתן להשיג בקלות בכל רשתות המזון.
לעוד טיפים, רעיונות בריאים ומתכונים, מוזמנים להצטרף לקהילת הפייסבוק שלי: המתקתקות – לתקתק ביחד מטבח בריא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 13 | כמות מנות 12 |
---|
פירות וירקות חיים טוב יותר בנפרד. כדי לשמור על טריות הירקות, אחסנו במקרר במגירה הייעודית לאחסון ירקות. אורך החיים שלהם יעלה משמעותית אם יאוחסנו בנפרד אחד מהשני ולא בשקיות הסופר שאיתן מגיעים הביתה.