-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 144.8 קק״ל 1448.0 קק״לפחמימות 19.1 גרם 190.6 גרםשומן 6.5 גרם 65.2 גרםנתרן 80.6 מ״ג 806.4 מ״גחלבון 1.2 גרם 11.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.9 גרםשומן רווי 3.5 גרם 35.1 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 53.8 מ״גסידן 5.0 מ״ג 50.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 17.8 מ״ג 177.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות145
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 144.8 קק״ל 1448.0 קק״לפחמימות 19.1 גרם 190.6 גרםשומן 6.5 גרם 65.2 גרםנתרן 80.6 מ״ג 806.4 מ״גחלבון 1.2 גרם 11.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.9 גרםשומן רווי 3.5 גרם 35.1 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 53.8 מ״גסידן 5.0 מ״ג 50.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 17.8 מ״ג 177.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לא בא לכם לעמוד שעות במטבח ולטרוח? במיוחד בשבילכם קיצור דרך למיני קרואסון תפוחים, עם בצק עלים מוכן.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 145 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחים
-
1 תפוח עץ פינק ליידי בינוני
-
1/2 כוס סוכר חום
-
1/2 כוס מים
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1/2 כפית אגוז מוסקט
-
1/4 כפית מלח דק
-
25 גרם חמאה
-
3 כפות מיץ לימון
קרואסונים
-
200 גרם בצק עלים
-
10 יחידות אגוזי פקאןקצוצים
הגשה
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חותכים את התפוח לחצי, מוציאים את הליבה עם הגרעינים וחותכים כל חצי לחמישה פלחים בצורת חצי ירח.
- מחממים מחבת ושמים בה את פלחי התפוח, סוכר, מים, קינמון ומוסקט ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים מלח וחמאה.
- ממשיכים לבשל ומערבבים 5 דקות עד שהנוזל מצטמצם.
- מוסיפים מיץ לימון, מערבבים 2 דקות ומורידים מהאש לצינון.
- את הנוזל הנותר מעבירים לקערית.
- מרדדים בצק עלים במערוך, בצורה מלבנית וחותכים לאורך עשרה משולשים.
- מפזרים על כל משולש מעט פקאן קצוץ, מניחים בחלק הרחב של המשולש פלח תפוח ומגלגלים לכיוון הקצה לצורת קרואסון.
- מסדרים את הקרואסונים על מגש מרופד נייר אפייה ומברישים בנוזל ששמרנו מהמחבת.
- אופים 20 דקות עד שהקרואסונים תפוחים וזהובים.
- מחכים שהקרואסונים יצטננו מעט ומפזרים אבקת סוכר מלמעלה ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חותכים את התפוח לחצי, מוציאים את הליבה עם הגרעינים וחותכים כל חצי לחמישה פלחים בצורת חצי ירח.
- מחממים מחבת ושמים בה את פלחי התפוח, סוכר, מים, קינמון ומוסקט ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים מלח וחמאה.
- ממשיכים לבשל ומערבבים 5 דקות עד שהנוזל מצטמצם.
- מוסיפים מיץ לימון, מערבבים 2 דקות ומורידים מהאש לצינון.
- את הנוזל הנותר מעבירים לקערית.
- מרדדים בצק עלים במערוך, בצורה מלבנית וחותכים לאורך עשרה משולשים.
- מפזרים על כל משולש מעט פקאן קצוץ, מניחים בחלק הרחב של המשולש פלח תפוח ומגלגלים לכיוון הקצה לצורת קרואסון.
- מסדרים את הקרואסונים על מגש מרופד נייר אפייה ומברישים בנוזל ששמרנו מהמחבת.
- אופים 20 דקות עד שהקרואסונים תפוחים וזהובים.
- מחכים שהקרואסונים יצטננו מעט ומפזרים אבקת סוכר מלמעלה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן