קרין גורן אופה עוגת שמרים – משוך אותי

קרין גורן מפנקת בעוגת שמרים משוך אותי - על שום מה? על שום שקורעים ממנה חתיכות במשיכה ואוכלים. עוגת שמרים מנחמת ועשירה עם שוקולד. מה צריך יותר בחיים?
קרין גורן מפנקת בעוגת שמרים משוך אותי - על שום מה? על שום שקורעים ממנה חתיכות במשיכה ואוכלים. עוגת שמרים מנחמת ועשירה עם שוקולד. מה צריך יותר בחיים?
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1972
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1971.8 קק״ל 1971.8 קק״ל
    פחמימות 227.5 גרם 227.5 גרם
    שומן 98.0 גרם 98.0 גרם
    נתרן 157.5 מ״ג 157.5 מ״ג
    חלבון 14.4 גרם 14.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 40.6 גרם 40.6 גרם
    כולסטרול 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סידן 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1972
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1971.8 קק״ל 1971.8 קק״ל
    פחמימות 227.5 גרם 227.5 גרם
    שומן 98.0 גרם 98.0 גרם
    נתרן 157.5 מ״ג 157.5 מ״ג
    חלבון 14.4 גרם 14.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 40.6 גרם 40.6 גרם
    כולסטרול 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סידן 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. פורסים את הבצק על משטח עבודה ומורחים עליו שכבה דקה של ממרח שוקולד אגוזים.
  3. חותכים את הבצק בעזרת סכין לשלוש לאורך, ובאמצע לרוחב, ועורמים את הרצועות החתוכות זו על גבי זו, כשממרח השוקולד פונה כלפי מעלה.
  4. חותכים את רצועת השכבות שקיבלנו לפרוסות בגובה התבנית ומניחים את הפרוסות אנכית בתבנית, זו ליד זו. לא לדחוס את הפרוסות לתבנית כדי להשאיר מקום לבצק לתפוח באפייה.
  5. אופים כ־40 דקות, מצננים ומפזרים אבקת סוכר מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן אופה עוגת שמרים – משוך אותי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות