קרין גורן אופה ריבועי עוגת גבינה ושוקולד בשחור-לבן

מתכון מושלם וקל להכנה של ריבועי עוגת גבינה ושוקולד עם תחתית ביסקוויטים, בעיטור משגע של משבצות שחור-לבן שיוצרים בכמה דקות עבודה
מתכון מושלם וקל להכנה של ריבועי עוגת גבינה ושוקולד עם תחתית ביסקוויטים, בעיטור משגע של משבצות שחור-לבן שיוצרים בכמה דקות עבודה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    5631
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5631.3 קק״ל 5631.3 קק״ל
    פחמימות 472.9 גרם 472.9 גרם
    שומן 342.7 גרם 342.7 גרם
    נתרן 3930.6 מ״ג 3930.6 מ״ג
    חלבון 171.4 גרם 171.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 196.0 גרם 196.0 גרם
    כולסטרול 2546.2 מ״ג 2546.2 מ״ג
    סידן 1781.7 מ״ג 1781.7 מ״ג
    ברזל 16.8 מ״ג 16.8 מ״ג
    אשלגן 7598.4 מ״ג 7598.4 מ״ג
    אבץ 14.3 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    5631
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5631.3 קק״ל 5631.3 קק״ל
    פחמימות 472.9 גרם 472.9 גרם
    שומן 342.7 גרם 342.7 גרם
    נתרן 3930.6 מ״ג 3930.6 מ״ג
    חלבון 171.4 גרם 171.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 196.0 גרם 196.0 גרם
    כולסטרול 2546.2 מ״ג 2546.2 מ״ג
    סידן 1781.7 מ״ג 1781.7 מ״ג
    ברזל 16.8 מ״ג 16.8 מ״ג
    אשלגן 7598.4 מ״ג 7598.4 מ״ג
    אבץ 14.3 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תחתית ביסקוויטים

עוגת גבינה

תערובת שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את תחתית הביסקוויטים: במעבד מזון טוחנים את הביסקוויטים לפירורים.
  2. מוסיפים את החמאה המומסת והחלב ומעבדים לתערובת פירורית לחה (במרקם של “חול רטוב”).
  3. מהדקים את התערובת לתחתית ולדפנות תבנית המרופדת בנייר אפייה. מקפיאים את התחתית עד שהיא מתקשה.
  4. מכינים את בלילת עוגת הגבינה: בקערה גדולה מערבבים את הגבינה, הסוכר, השמנת החמוצה והשמנת המתוקה. מניחים בצד לכמה דקות להמסת הסוכר. מוסיפים פנימה ביצים וטורפים לבלילה אחידה.
  5. מכינים את תערובת השוקולד: במיקרוגל מחממים יחד שוקולד מריר ושמנת מתוקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס (התערובת צריכה להיות חמימה אבל לא רותחת).
  6. שמים 1/3 מבלילת עוגת הגבינה בקערה נפרדת ומערבבים לתוכה את תערובת השוקולד. מעבירים לבקבוק לחיץ גדול.
  7. מרכיבים את העוגה: מוציאים את תחתית הביסקוויטים מהמקפיא. מוזגים לתוכה את הבלילה הלבנה של עוגת הגבינה ומשטחים.
  8. בעזרת הבקבוק הלחיץ, מזלפים פסים מתערובת השוקולד הכהה, במרווחים של 3 ס”מ לאורך ולרוחב התבנית, לקבלת דוגמת משבצות.
  9. באמצעות שיפוד או קיסם או סכין מותחים קווים אלכסונים בין המשבצות ליצירת דוגמת לבבות.
  10. מחממים תנור לחום של 140 מעלות, מכניסים את התבנית בעדינות לתנור (בזהירות כדי לא להרוס את הדוגמא שעל העוגה) ואופים במשך כשעה עד שעה ורבע. מצננים ומכניסים למקרר.
  11. כשהעוגה קרה לגמרי, פורסים אותה לריבועים עם סכין חדה ורחבה ומגישים.

 

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן אופה ריבועי עוגת גבינה ושוקולד בשחור-לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות