-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 479.1 קק״ל 5749.6 קק״לפחמימות 33.1 גרם 396.7 גרםשומן 31.2 גרם 374.4 גרםנתרן 4.3 מ״ג 51.1 מ״גחלבון 6.3 גרם 75.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 17.1 גרם 205.3 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 2.3 מ״גסידן 2.2 מ״ג 26.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 3.2 מ״ג 37.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-12 דק׳
-
קלוריות479
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 479.1 קק״ל 5749.6 קק״לפחמימות 33.1 גרם 396.7 גרםשומן 31.2 גרם 374.4 גרםנתרן 4.3 מ״ג 51.1 מ״גחלבון 6.3 גרם 75.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 17.1 גרם 205.3 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 2.3 מ״גסידן 2.2 מ״ג 26.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 3.2 מ״ג 37.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
אם מתחשק לכם משהו מתוק, אבל בלי להסתבך יותר מדי, נסו להכין את המאפים המתוקים האישיים האלה העשויים מבצק עלים, שיוצא שמנמן וסופר פריך באפייה, במילוי קרם שמנת עשיר וטעים עם ארומה נפלאה של קינמון.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-12 דק׳ | קלוריות 479 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עליםמופשר ומקורר
-
300 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי 24.5% ארלה
-
1 כף קינמון טחון
-
1/2 כוס אבקת סוכר
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
הגשה
-
3 כפות אבקת סוכר
-
1/2 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים את בצק העלים למלבנים, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דקות להזהבה יפה. מוציאים ונותנים למאפים להתקרר.
- מערבבים בקערה גדולה את גבינת השמנת ארלה, הקינמון ואבקת הסוכר לתערובת אחידה.
- מקציפים בקערה אחרת (מומלץ קערה מקוררת) את השמנת להקצפה והאינסטנט פודינג ווניל לקצפת יציבה.
- מאחדים את הקצפת בהדרגה בתנועות קיפול עם גבינת השמנת. מעבירים לשקית זילוף.
- פורסים את המאפים במרכז בעזרת סכין משוננת, מזלפים את הקרם בכל אחד מהמאפים הפתוחים וסוגרים עם החצי השני, כמו סנדוויץ’.
- מערבבים את אבקת הסוכר והקינמון ובוזקים דרך מסננת מעל הקריספי פאפס המוכנים. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים את בצק העלים למלבנים, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דקות להזהבה יפה. מוציאים ונותנים למאפים להתקרר.
- מערבבים בקערה גדולה את גבינת השמנת ארלה, הקינמון ואבקת הסוכר לתערובת אחידה.
- מקציפים בקערה אחרת (מומלץ קערה מקוררת) את השמנת להקצפה והאינסטנט פודינג ווניל לקצפת יציבה.
- מאחדים את הקצפת בהדרגה בתנועות קיפול עם גבינת השמנת. מעבירים לשקית זילוף.
- פורסים את המאפים במרכז בעזרת סכין משוננת, מזלפים את הקרם בכל אחד מהמאפים הפתוחים וסוגרים עם החצי השני, כמו סנדוויץ’.
- מערבבים את אבקת הסוכר והקינמון ובוזקים דרך מסננת מעל הקריספי פאפס המוכנים. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איזה בצק מלוח או מתוק?
מתוק