סנו רקע

קריספי קריספי! בורקס פילו במילוי פטריות וטופו חומוס

בורקס פטריות וטופו חלומי וטבעוני מבצק פילו מתפצפץ. כזה ששומעים את הביס שלכם ממרחקים! המילוי רק נימוח ומלא טעם, והחלבון? כבר בפנים! ארוחה שלמה בתוך בורקס אחד
בורקס פטריות וטופו חלומי וטבעוני מבצק פילו מתפצפץ. כזה ששומעים את הביס שלכם ממרחקים! המילוי רק נימוח ומלא טעם, והחלבון? כבר בפנים! ארוחה שלמה בתוך בורקס אחד
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 415.6 קק״ל 2493.8 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 144.8 גרם
    שומן 31.5 גרם 189.3 גרם
    נתרן 689.4 מ״ג 4136.6 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 41.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 47.7 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 108.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 95.9 מ״ג 575.1 מ״ג
    אבץ 138.6 מ״ג 831.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 415.6 קק״ל 2493.8 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 144.8 גרם
    שומן 31.5 גרם 189.3 גרם
    נתרן 689.4 מ״ג 4136.6 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 41.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 47.7 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 108.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 95.9 מ״ג 575.1 מ״ג
    אבץ 138.6 מ״ג 831.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
בת חן דיאמנט
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה

ציפוי

  • טרופה, או שמן זית לטבעונים

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: שמים במחבת שמן זית ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה יפה ואידוי הנוזלים.
  3. מוסיפים את הטופו המגורד, מתבלים במלח, פלפל ופטרוזיליה, מצננים.
  4. מחממים תנור לחום של 210 מעלות.
  5. מכינים את הבורקס: פורשים 2 דפים של בצק פילו מניחים אותם האחד על השני בהתאמה ומברישים במעט שמן זית, חוצים את הדפים לאורכם לשני חלקים שווים, זה מה שמבטיח בורקס עם הרבה מלית ומעט בצק.
  6. שמים את המלית בשורה לרוחב השליש התחתון של הבצק ומגלגלים לגליל ארוך ומהודק (אם נשים הרבה מידי מלית הבצק עלול להיקרע לנו בעת יצירת השבלול).
  7. את הגליל שהתקבל מלפפים סביב עצמו לקבלת שבלול.
  8. מניחים את הבורקסים במרווחים אחד מהשני על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי ומברישים בביצה (או בשמן זית לטבעונים).
  9. אופים כ-15-20 דקות, עד להזהבה, אל תפחדו להשחים אותם כמו שצריך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קריספי קריספי! בורקס פילו במילוי פטריות וטופו חומוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    תהילה

    המתכון נראה ממש טוב!! רק יש לשים לב שהכניסו אותו לקטגורית המוצרים הכשרים לפסח ובצק פילו כלל לא כשר לפסח! שימו לב!!!!!!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות