קרם גבינה בכוסות עם פירות יער

קינוח שמכינים ב-5 דקות? כן, בבקשה! רות אופק מכינה קרם גבינה בכוסות עם פירות יער שהאורחים יתעלפו ממנו. משתמשים בפירות יער שאוהבים ונהנים
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

קינוח פטנט של קרם גבינה בכוסות שנראה סופר מרשים ובעצם מורכב ממספר קטן של רכיבים שמערבבים יחד. הסוד שלו הוא בחומרי גלם טובים ובהגשה בכלים יפים.

מצרכים

קרם

קישוט

אופן הכנה

  1. מעבדים במעבד המזון את הגבינה, אבקת הסוכר, השמנת המתוקה והווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים את פירות היער וטוחנים עוד קצת (לא צריך לטחון למרקם חלק וזה בסדר שיהיו קצת גושי פירות יער).
  3. יוצקים לצנצנות ומעבירים לקירור. לפני ההגשה מקשטים בפירות היער ועלי הנענע.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל פירות היער שאוהבים, טריים או קפואים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 325.3 קק״ל 1301.1 קק״ל
פחמימות 62.7 גרם 250.9 גרם
שומן 0.9 גרם 3.6 גרם
נתרן 311.3 מ״ג 1245.0 מ״ג
חלבון 6.5 גרם 26.1 גרם
סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.3 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 197.4 מ״ג 789.5 מ״ג
ברזל 13.3 מ״ג 53.2 מ״ג
אשלגן 289.4 מ״ג 1157.8 מ״ג
אבץ 4.7 מ״ג 18.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody