קרם גבינה עם עוגיות חמאה, תותים ומרנג

מחפשים קינוח מרשים בכוסות לאירוח הבא שלכם? קבלו מתכון לכוס קטנה שיש בה הכול – תותים, קרם גבינה משגע וגם שברי עוגיות. תכינו את הכפיות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים את עוגיות החמאה ל-2 שקיות (שקית בתוך שקית) ומכים בהן באמצעות מערוך או פטיש שניצלים עד שנוצרים פירורים קטנים. מעבירים 1/2 לקערה גדולה, ואת ה-1/2 השנייה שומרים בצד בשקית.
  2. מוסיפים לקערת הפירורים את שמן הקוקוס ומערבבים היטב.
  3. טורפים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר, האינסטנט פודינג, מעדן הפרי ותמצית הווניל בקערת המיקסר עם וו בלון עד לקבלת קרם יציב.
  4. שוברים את נשיקות המרנג לשברים קטנים, מאחדים עם פירורי העוגיות ששמרנו בשקית ומוסיפים לקרם. מערבלים במיקסר כ-1/2 דקה ומעבירים לשק זילוף.
  5. חותכים את התותים לרבעים, מניחים בקערה ומפזרים מעל את הסוכר. מערבבים.
  6. בתחתית כל כוסית, מניחים את פירורי העוגיות מהקערה (אלו שעורבבו עם השמן קוקוס).
  7. מזלפים את הקרם עד גובה 1/2 הכוסית, מפזרים מעל את התותים, מזלפים שוב את הקרם ואז מפזרים עוד קצת תותים, ומסיימים בשברי העוגיות מהקערה.

הערות

  • אפשר להחליף את גבינת העיזים למריחה בגבינה לבנה או בשמנת חמוצה עם אחוזי שומן גבוהים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 619.4 קק״ל 3716.3 קק״ל
פחמימות 104.4 גרם 626.5 גרם
שומן 18.6 גרם 111.3 גרם
נתרן 205.1 מ״ג 1230.6 מ״ג
חלבון 6.4 גרם 38.4 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרם
שומן רווי 10.9 גרם 65.2 גרם
כולסטרול 46.1 מ״ג 276.5 מ״ג
סידן 92.3 מ״ג 553.8 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
אשלגן 201.6 מ״ג 1209.8 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody