קרם שניט – קינוח שכבות של בצק עלים עם קרם וניל

נפולאון, מילפיי או בכלל קרם שניט - לא משנה איך אתם קוראים לזה, זה עדיין אחד הקינוחים הכי טעימים שיש. מיקי שמו מלמד איך מכינים קרם שניט בקלי קלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    5

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. מניחים את בצק העלים על תבנית התנור, מחוררים מעט בעזרת מזלג, מניחים מעל נייר אפייה ותבנית תנור נוספת שתשמש כמשקולת ואופים בתנור החם 40 דקות.
  4. בעזרת סכין חדה חותכים את המלבן ל-3 חלקים שווים.
  5. בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה.
  6. מניחים 1/3 בצק עלים אפוי על משטח העבודה ומורחים עליו מחצית מהקרם. מניחים מעל הקרם את ה-1/3 השני של בצק העלים האפוי ומורחים את המחצית השנייה של הקרם. מסיימים בבצק עלים אפוי.
  7. חותכים את עוגת השכבות שנוצרה למנות אישיות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 130.6 קק״ל 783.7 קק״ל
פחמימות 9.8 גרם 58.6 גרם
שומן 3.7 גרם 22.0 גרם
נתרן 92.1 מ״ג 552.8 מ״ג
חלבון 5.7 גרם 34.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 13.2 גרם
כולסטרול 11.0 מ״ג 66.0 מ״ג
סידן 122.3 מ״ג 733.9 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 162.7 מ״ג 976.1 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody