רקע ברימאג

קרמבו מוקה ופיסטוק מושלם!

הקינוח האולטימטיבי של החורף תוצרת בית - קרמבו מוקה ופיסטוק עם מרנג ובסיס עוגייה פריכה, חגיגה של ממש בפה ובבטן!
הקינוח האולטימטיבי של החורף תוצרת בית - קרמבו מוקה ופיסטוק עם מרנג ובסיס עוגייה פריכה, חגיגה של ממש בפה ובבטן!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 111.6 קק״ל 2231.5 קק״ל
    פחמימות 17.6 גרם 352.9 גרם
    שומן 4.5 גרם 89.0 גרם
    נתרן 1.3 מ״ג 26.7 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 13.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 35.8 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 138.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 62.6 מ״ג 1252.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 111.6 קק״ל 2231.5 קק״ל
    פחמימות 17.6 גרם 352.9 גרם
    שומן 4.5 גרם 89.0 גרם
    נתרן 1.3 מ״ג 26.7 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 13.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 35.8 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 138.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 62.6 מ״ג 1252.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרנג

תחתית וציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המרנג: מערבבים את החלבונים והסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומפעילים את האינדוקציה לחום של 60 מעלות.
  2. מבשלים את החלבונים תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה עד שהסוכר נמס. מוסיפים את אבקת הקפה ומערבבים עד שהיא נמסה (בגרסת הפיסטוק מוסיפים את משחת הפיסטוק).
  3. מעלים את מהירות המיקסר ומקציפים את החלבונים עד שנוצר קצף יציב ומבריק עם פיקים חדים ויציבים.
  4. מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר עגול חלק.
  5. מזלפים תלוליות קרמבו על כל עוגייה. מסדרים במגש ומעבירים למקפיא למשך שעתיים לפחות.
  6. לקראת הרכבת הקרמבו, מכינים את הציפוי: מניחים את השוקולד בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומפעילים את האינדוקציה לחום של 60 מעלות.
  7. מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים על מנת שלא יהיה רותח ומעבירים לכלי צר ועמוק.
  8. מוציאים את הקרמבו מהמקפיא וטובלים בשוקולד לכיסוי מלא. מנערים את העודפים ומסדרים על מגש (לחילופין, ניתן לזלף את השוקולד בצורה חופשית בעזרת כפית).
  9. מעבירים למקרר להתייצבות השוקולד.
קרמבו מוקה ופיסטוק. צילום: נמרוד סונדרס, וידאו: אלי סטרול, סטיילינג: נעמה חן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמבו מוקה ופיסטוק מושלם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות