קרמבו מילקי מושחת במיוחד של אור שפיץ

מה יותר טעים מקרמבו? קרמבו מילקי מושחת במיוחד עם קצפת אוורירית בטעם הנוסטלגי שכולנו אוהבים. אור שפיץ עם מתכון שיקצור את כל המחמאות
מה יותר טעים מקרמבו? קרמבו מילקי מושחת במיוחד עם קצפת אוורירית בטעם הנוסטלגי שכולנו אוהבים. אור שפיץ עם מתכון שיקצור את כל המחמאות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    427
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 426.8 קק״ל 5121.3 קק״ל
    פחמימות 41.2 גרם 494.4 גרם
    שומן 26.2 גרם 314.1 גרם
    נתרן 112.7 מ״ג 1352.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 61.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 92.7 גרם
    כולסטרול 37.6 מ״ג 451.1 מ״ג
    סידן 79.8 מ״ג 957.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 156.5 מ״ג 1877.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    427
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 426.8 קק״ל 5121.3 קק״ל
    פחמימות 41.2 גרם 494.4 גרם
    שומן 26.2 גרם 314.1 גרם
    נתרן 112.7 מ״ג 1352.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 61.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 92.7 גרם
    כולסטרול 37.6 מ״ג 451.1 מ״ג
    סידן 79.8 מ״ג 957.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 156.5 מ״ג 1877.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור

מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי מכורה למילקי ולקצפת במיוחד… אני באמת לא יודעת להסביר במילים אבל זו לא קצפת רגילה… משהו במתיקות ובמרקם גורם לי לאהוב אותה במיוחד.

לרגל יום ההולדת 40 של מילקי (בשעה טובה!!!) הוציאו שמנת להקצפה בבית בטעם הקצפת של מילקי!!! לכבוד המאורע המשמח החלטתי לפרגן במתכון פשוט וטעים של קרמבו מילקי מושחת.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את הקצפת של מילקי והאינסטנט פודינג עד לקבלת קציפה יציבה אבל לא נוקשה מדי. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר עגול.
  2. מזלפים על כל עוגייה שלושה סיבובים ליצירת קציפה גבוהה דמויית קרמבו.
  3. מניחים את כל הקרמבואים הלא מצופים בתבנית ומקפיאים במשך שעה.
  4. בתום שעה, ממיסים בסיר קטן את השוקולד (רצוי שוקולד מטומפרר). מעבירים לכוס רחבה וגבוהה.
  5. טובלים את הקרמבו הקפואים בשוקולד ומניחים בתבנית עד שהציפוי מתקשה.
  6. מקשטים בסוכריות או בכל קישוט אחר שאוהבים ומגישים.

 

מתכון בשיתוף שטראוס
מתכון וצילום: אור שפיץ

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמבו מילקי מושחת במיוחד של אור שפיץ

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    להיט!

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    טולי הרצוג

    שלום איפה יש חמאת קקאו במתכון? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      אין צורך בחמאת קקאו. המתכון תוקן. תודה. אפשר שוקולד מומס ורצוי שוקולד מטומפרר (ניתן להשיג בחנויות המתמחות בחומרי גלם לאפייה). בהצלחה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות