קרפצ’יו בקר עם עשבי תיבול וארטישוק

רוצים ללמוד איך להכין קרפצ'יו בקר ממש כמו במסעדות? אשף הבשר, ירון קסטנבוים, מלמד איך מכינים קרפצ'יו בקר איטלקי נפלא עם ארטישוקים משומרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולים את זרעי הכמון במחבת חמה כדקה. מסירים מהאש ושומרים בצד.
  2. חותכים את הארטישוק המשומר לרבעים.
  3. פורסים את הסינטה לפרוסות דקות ככל האפשר.
  4. קוצצים דק את הבזיליקום ואת החלק הלבן של הלמון גראס, חותכים לפרוסות את הבצל הירוק.
  5. מושחים 8 ניירות אפייה בשמן זית. על כל נייר אפייה מניחים 4 פרוסות סינטה. מפזרים מעל את רצועות הבזיליקום והלמון גראס. מטפטפים עוד מעט שמן זית ומכסים בנייר אפייה נוסף. דופקים את פרוסות הסינטה באמצעות פטיש שניצלים או מערוך עד שהן דקות מאוד.
  6. מגישים: מסדרים את פרוסות הבשר על 4 צלחות הגשה, מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל שחור, אורגנו טרי, בצל ירוק וזרעי הכמון הקלוי. מניחים בכל צלחת 4 רבעי ארטישוק ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 337.7 קק״ל 1350.7 קק״ל
פחמימות 3.4 גרם 13.7 גרם
שומן 23.2 גרם 92.9 גרם
נתרן 172.2 מ״ג 688.9 מ״ג
חלבון 31.2 גרם 124.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרם
שומן רווי 3.4 גרם 13.7 גרם
כולסטרול 8.0 מ״ג 32.0 מ״ג
סידן 25.4 מ״ג 101.5 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
אשלגן 198.4 מ״ג 793.7 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    אורלי ריינר

    מתכון מהמם. תראו איזה יופי יצא לי

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody