קרפצ׳יו סלק

מחפשים כיצד לגוון את הסלטים והמנות הראשונות שלכם? תכינו קרפצ׳יו סלק. מנה קלה מאוד להכנה, טעימה ומרשימה ובנוסף - גם בריאה מאוד ואפילו טבעונית
מחפשים כיצד לגוון את הסלטים והמנות הראשונות שלכם? תכינו קרפצ׳יו סלק. מנה קלה מאוד להכנה, טעימה ומרשימה ובנוסף - גם בריאה מאוד ואפילו טבעונית
  • מורן שטרום
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    31
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 30.6 קק״ל 122.4 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 15.0 גרם
    שומן 1.3 גרם 5.3 גרם
    נתרן 27.6 מ״ג 110.6 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 2.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 27.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 138.4 מ״ג 553.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    31
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 30.6 קק״ל 122.4 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 15.0 גרם
    שומן 1.3 גרם 5.3 גרם
    נתרן 27.6 מ״ג 110.6 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 2.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 27.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 138.4 מ״ג 553.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. פורסים את הסלקים במנדולינה לפרוסות דקיקות.
  2. שמים את פרוסות הסלק על צלחת הגשה רחבה כך שלא יהיו אחד על השני.
  3. יוצקים מעל את הלימון, מפזרים את הנבטים, צ׳ילי ופיסטוק.
  4. מתבלים במלח ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרפצ׳יו סלק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות