קרפצ׳יו סלק

מחפשים כיצד לגוון את הסלטים והמנות הראשונות שלכם? תכינו קרפצ׳יו סלק. מנה קלה מאוד להכנה, טעימה ומרשימה ובנוסף - גם בריאה מאוד ואפילו טבעונית
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. פורסים את הסלקים במנדולינה לפרוסות דקיקות.
  2. שמים את פרוסות הסלק על צלחת הגשה רחבה כך שלא יהיו אחד על השני.
  3. יוצקים מעל את הלימון, מפזרים את הנבטים, צ׳ילי ופיסטוק.
  4. מתבלים במלח ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 29.0 קק״ל 116.2 קק״ל
פחמימות 3.6 גרם 14.3 גרם
שומן 1.2 גרם 4.9 גרם
נתרן 27.6 מ״ג 110.5 מ״ג
חלבון 0.7 גרם 2.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.2 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 0.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 6.8 מ״ג 27.2 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
אשלגן 135.4 מ״ג 541.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody