ראפ חסה במילוי בשר בסגנון יפני

ראפ, רול או סוג של כריך - זו מנה שאתם חייבים להכין! ראפ חסה במילוי אורז ובשר בתיבול מתקתק של רוטב צ'ילי מתוק
ראפ, רול או סוג של כריך - זו מנה שאתם חייבים להכין! ראפ חסה במילוי אורז ובשר בתיבול מתקתק של רוטב צ'ילי מתוק
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    849
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 849.0 קק״ל 2547.0 קק״ל
    פחמימות 79.9 גרם 239.7 גרם
    סוכר 18.6 גרם 55.7 גרם
    שומן 37.1 גרם 111.3 גרם
    נתרן 1479.1 מ״ג 4437.3 מ״ג
    חלבון 50.6 גרם 151.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 9.9 גרם 29.8 גרם
    כולסטרול 151.7 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 166.8 מ״ג 500.3 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 1315.6 מ״ג 3946.9 מ״ג
    אבץ 10.8 מ״ג 32.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    849
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 849.0 קק״ל 2547.0 קק״ל
    פחמימות 79.9 גרם 239.7 גרם
    סוכר 18.6 גרם 55.7 גרם
    שומן 37.1 גרם 111.3 גרם
    נתרן 1479.1 מ״ג 4437.3 מ״ג
    חלבון 50.6 גרם 151.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 9.9 גרם 29.8 גרם
    כולסטרול 151.7 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 166.8 מ״ג 500.3 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 1315.6 מ״ג 3946.9 מ״ג
    אבץ 10.8 מ״ג 32.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ענת אלישע
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל הירוק, השום, הצ׳ילי האדום והג׳ינג׳ר. מטגנים קלות ומוסיפים את הבשר הטחון.
  2. בעזרת כף עץ מפוררים את הבשר וברגע שהוא מאפיר מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצ׳ילי המתוק, הסוכר, הגזר והכוסברה.
  3. מערבבים היטב ומכסים את הסיר. מבשלים כחצי שעה על להבה בינונית נמוכה.
  4. ברגע שהרוטב הצטמצם מרכיבים את המנה - מניחים על כל עלה 2 כפות אורז, מעל מניחים 2 כפות מהבשר ומקשטים בבצל ירוק וצ׳ילי אדום. מגלגלים ואוכלים. ניתן להגיש גם בקערה.
ראפ חסה במילוי בשר בסגנון יפני
ראפ חסה במילוי בשר בסגנון יפני. צילום: ענת אלישע
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות