רביולי גבינה ברוטב שמנת עם תרד ופטריות

מה עושים כשרוצים לתקתק ארוחת ערב מרשימה בקלי קלות? פשוט מאוד! מכינים רביולי גבינה ברוטב שמנת עם תרד ופטריות של דורית טלאור וקוצרים מלא מחמאות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרתיחים סיר גדול עם שפע מים וכפית מלח. כשהמים רותחים, מכניסים פנימה את הרביולי ומבשלים עד שהרביולי צפים. מסננים ושומרים בצד.
  2. קוצצים דק את הבצל.
  3. מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהוא שקוף.
  4. חותכים את הפטריות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר. מערבבים ומטגנים חמש דקות.
  5. מוסיפים את התרד ומטגנים חמש דקות.
  6. מוסיפים את השמנת ומערבבים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים חמש דקות.
  7. מוסיפים את הרביולי המבושלים לסיר הרוטב ומערבבים בעדינות. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס.

 

מתכון וצילום: דורית טלאור
המתכון בשיתוף רמי לוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 169.3 קק״ל 677.1 קק״ל
פחמימות 5.4 גרם 21.6 גרם
שומן 14.5 גרם 57.9 גרם
נתרן 1053.9 מ״ג 4215.4 מ״ג
חלבון 4.9 גרם 19.6 גרם
סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.1 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 7.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 142.2 מ״ג 568.9 מ״ג
ברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״ג
אשלגן 667.1 מ״ג 2668.4 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody