קאפקייקס רד ולווט של קרין גורן

מתכון משגע של קאפקייקס רד ולווט, שקיבלו את שמם מצבעם האדום. מכינים עוגות אישיות ומקשטים בזילוף קרם גבינה ושוקולד לבן
מתכון משגע של קאפקייקס רד ולווט, שקיבלו את שמם מצבעם האדום. מכינים עוגות אישיות ומקשטים בזילוף קרם גבינה ושוקולד לבן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    510
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 509.6 קק״ל 6114.8 קק״ל
    פחמימות 34.2 גרם 410.4 גרם
    שומן 39.4 גרם 473.0 גרם
    נתרן 201.9 מ״ג 2422.8 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 73.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 23.7 גרם 284.4 גרם
    כולסטרול 159.4 מ״ג 1912.5 מ״ג
    סידן 64.2 מ״ג 770.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 113.2 מ״ג 1359.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    510
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 509.6 קק״ל 6114.8 קק״ל
    פחמימות 34.2 גרם 410.4 גרם
    שומן 39.4 גרם 473.0 גרם
    נתרן 201.9 מ״ג 2422.8 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 73.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 23.7 גרם 284.4 גרם
    כולסטרול 159.4 מ״ג 1912.5 מ״ג
    סידן 64.2 מ״ג 770.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 113.2 מ״ג 1359.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים את שקעי התבנית או מרפדים במנז’טים.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה, הביצים, הקמח, הקקאו, הסוכר, המלח ותמצית הווניל, 2-3 דקות עד שהתערובת אחידה, קרמית וקצת יותר בהירה. מערבבים בכוס את החלב עם צבע המאכל. מוסיפים את החלב הצבוע למיקסר תוך כדי עיבוד. מגבירים את מהירות המיקסר ומעבדים עד שהתערובת צבועה באופן אחיד.
  3. בכוס גדולה שמים את הסודה לשתייה, מוסיפים את החומץ ומערבבים. מוסיפים מיד לתערובת שבקערת המיקסר ומעבדים לאיחוד. מוציאים את הקערה מהמיקסר ועוברים בעזרת לקקן על התחתית והדפנות, כדי לוודא שכל התערובת צבועה באדום.
  4. ממלאים את השקעים בתבנית עד 3/4 מגובה הדפנות לקאפקייקס גבוהים (או עד 1/2 מהגובה לקאפקייקס נמוכים). אופים כ-20-25 דקות להתייצבות, או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים. מצננים לגמרי.
  5. מכינים את הציפוי: בקערה מתאימה במיקרוגל ממיסים את השוקולד הלבן עם החלב.
    במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג לקצפת רכה. מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן וגבינת השמנת ומקציפים קצת, רק לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף (עם פייה חלקה או משוננת) ומזלפים ספירלה על כל קאפקייק. מקשטים בסוכריות קטנות ומגישים. שומרים במקרר.
  6. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה או משוננת ומזלפים ספירלה על כל קאפקייק. מקשטים בסוכריות קטנות ומגישים. שומרים במקרר.
  7. מקשטים בסוכריות הקטנות ומגישים. שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קאפקייקס רד ולווט של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    טעם משגע!

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    זהבית הירשהורן

    נראה טוב אכין לילדים

      Avatar
      Foody Foody

      בהצלחה! ספרי לנו אם אהבו…. (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות