רוגלך בקלי קלות של קרין גורן

תמיד חלמתם להכין רוגלך בבית? קרין גורן עם מתכון של רוגלך טעימים, זריזים ופשוטים להכנה מבצק מוכן עם מלית שוקולד מפנקת
תמיד חלמתם להכין רוגלך בבית? קרין גורן עם מתכון של רוגלך טעימים, זריזים ופשוטים להכנה מבצק מוכן עם מלית שוקולד מפנקת
  • קרין גורן
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    337
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.0 קק״ל 8424.8 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 1044.4 גרם
    שומן 17.4 גרם 434.3 גרם
    נתרן 127.4 מ״ג 3184.2 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 95.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 37.3 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 196.3 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 323.4 מ״ג
    סידן 63.2 מ״ג 1579.6 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 126.5 מ״ג 3162.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    337
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.0 קק״ל 8424.8 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 1044.4 גרם
    שומן 17.4 גרם 434.3 גרם
    נתרן 127.4 מ״ג 3184.2 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 95.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 37.3 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 196.3 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 323.4 מ״ג
    סידן 63.2 מ״ג 1579.6 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 126.5 מ״ג 3162.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
19 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

זיגוג וקישוט

סירופ


אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. טורפים את הביצה עם המים.
  3. פותחים את הבצק וחוצים ל-2 מלבנים. משמנים את משטח העבודה, מעבירים אליו את מלבן הבצק הראשון ומשמנים קצת מלמעלה. מרדדים לעלה דק-דק. חוזרים על הפעולה עם מלבן הבצק השני.
  4. מורחים על עלה אחד את ממרח השוקולד בשכבה נדיבה ואחידה. מפזרים את אבקת השוקו. מניחים את עלה הבצק השני מעל הממרח. משמנים מעט מלמעלה ומרדדים עוד קצת להידוק.
  5. בעזרת גלגלת חותכים למשולשים שווי שוקיים, צרים וארוכים. מגלגלים כל משולש (מהבסיס הקצר לכיוון הקודקוד), תוך כדי מתיחה קלה של הבצק.
  6. מסדרים את הרוגלך על גבי התבנית, מברישים בביצה הטרופה, ומפזרים את סוכריות השוקולד. אופים 25-20 דקות.
  7. מכינים את הסירופ: בסיר מביאים לרתיחה את המים והסוכר. מבשלים ברתיחה 2 דקות ומסירים מהאש. מברישים את הרוגלך החמים ומגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את אבקת השוקו לשתייה ב-1 כף קקאו ו-3 כפות אבקת סוכר
  • להעברת מלבן הבצק השני בלי שהבצק ייקרע, מקפלים ל-4, כמו מגבת מטבח, מעבירים ופורסים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוגלך בקלי קלות של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    יעל תמיר

    האם יש בצק דומה בארה״ב? אם מה אפשר להחליף?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות