נטלי לוין מפנקת אתכם עם רוגעלך נוטלה ג’מבו

מה הדבר היחיד שיותר טעים מרוגעלך? רוגעלך עם נוטלה! נטלי לוין מלמדת איך להכין רוגעלך ענקיים ממולאים בהמון נוטלה, שמכינים לבד בבית
מה הדבר היחיד שיותר טעים מרוגעלך? רוגעלך עם נוטלה! נטלי לוין מלמדת איך להכין רוגעלך ענקיים ממולאים בהמון נוטלה, שמכינים לבד בבית
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    275
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 275.4 קק״ל 5507.2 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 756.2 גרם
    שומן 11.3 גרם 226.9 גרם
    נתרן 186.3 מ״ג 3725.5 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 97.9 גרם
    כולסטרול 59.7 מ״ג 1193.6 מ״ג
    סידן 52.2 מ״ג 1043.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 102.8 מ״ג 2055.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    275
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 275.4 קק״ל 5507.2 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 756.2 גרם
    שומן 11.3 גרם 226.9 גרם
    נתרן 186.3 מ״ג 3725.5 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 97.9 גרם
    כולסטרול 59.7 מ״ג 1193.6 מ״ג
    סידן 52.2 מ״ג 1043.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 102.8 מ״ג 2055.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

הברשה

זיגוג


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים יחד קמח, שמרים, סוכר, חמאה, ביצה, חלמונים, שמנת חמוצה, חלב, וניל ומלח ומעבדים יחד במשך 10 דקות עד שנוצר בצק אחיד ויחסית דביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים ושומרים במקרר 6-7 שעות (עדיף לילה שלם). במהלך השהות במקרר הבצק יתייצב ויתפח מעט.
  3. יוצרים את הרוגלעך: על משטח מקומח מרדדים את הבצק למלבן די גדול בעובי חצי ס”מ.
  4. מורחים שכבה אחידה ולא עבה מדי של ממרח השוקולד באמצעות מרית.
  5. מקפלים את הבצק המרוח בשוקולד במרכז ליצירת מלבן מסובבים את המלבן כך שהצלע הארוכה שלו תהיה מולכם (לרוחב).
  6. מרדדים את המלבן שנוצר (עם הממרח בפנים וזה בסדר) עד שהבצק בעובי של כ4-5 מ”מ. חשוב לשמור על צורת המלבן.
  7. חותכים את המלבן ל-15-20 משולשים שווי שוקיים (הכי נוח באמצעות גלגלת כזאת) בעלי צלעות ארוכות.
  8. מגלגלים כל משולש מהבסיס ועד השפיץ ליצירת רוגלעך.
  9. מניחים את הרוגלעך שנוצרו על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה או משטח אפייה סיליקוני, במרווחים.
  10. מכסים את התבנית ומניחים לרוגלעך לתפוח במקום חמים עד שהם כמעט מכפילים את נפחם.
  11. בזמן התפיחה מחממים את התנור ל-175 מעלות.
  12. בקערה קטנה טורפים ביצה ומורחים בעדינות את הרוגלעך לפני האפייה.
  13. אופים את הרוגלעך במשך 16-20 דקות או עד שהם זהובים וריחניים.
  14. מכינים זיגוג סוכר:  בסיר קטן מניחים יחד מים וסוכר ומביאים לרתיחה. מניחים לתערובת לרתוח במשך 3-4 דקות ומסירים מהאש.
  15. בעזרת מברשת מזגגים את הרוגלעך המוכנים כאשר הם יוצאים מהתנור בסירופ שנוצר ומצננים בטמפרטורת החדר.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נטלי לוין מפנקת אתכם עם רוגעלך נוטלה ג’מבו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Hagit

    עם מה אפשר להחליף את השמנת חמוצה בכדי שזה יהייה פרווה

      Avatar
      מערכת Foody

      המתכון חלבי, מכיל גם חלב וחמאה, לכן מומלץ להכין עם המצרכים הרשומים. יש באתר מגוון מתכונים למאפי שמרים פרווה. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות