-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.5 קק״ל 3284.3 קק״לפחמימות 17.1 גרם 513.5 גרםשומן 2.8 גרם 85.2 גרםנתרן 35.0 מ״ג 1051.2 מ״גחלבון 2.1 גרם 62.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 13.2 גרםשומן רווי 0.6 גרם 18.9 גרםכולסטרול 3.3 מ״ג 98.6 מ״גסידן 30.6 מ״ג 916.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 54.7 מ״ג 1640.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות110
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.5 קק״ל 3284.3 קק״לפחמימות 17.1 גרם 513.5 גרםשומן 2.8 גרם 85.2 גרםנתרן 35.0 מ״ג 1051.2 מ״גחלבון 2.1 גרם 62.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 13.2 גרםשומן רווי 0.6 גרם 18.9 גרםכולסטרול 3.3 מ״ג 98.6 מ״גסידן 30.6 מ״ג 916.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 54.7 מ״ג 1640.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 110 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוזלך
-
3 כוסות קמח לבן
-
1 כפית שמרים יבשים
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
1 כוס מים פושרים
מילוי
-
1 צנצנת ריבת חלב
זרייה
-
3 כפות אבקת סוכרבמסננת
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את מצרכי הבצק במשך 5 דקות עד לקבלת בצק חלק.
- מכסים ומתפיחים את הבצק כשעה וחצי עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. מרדדים כל כדור בצק בין שני ניירות אפייה לעובי יחסית דק.
- מורחים את הבצק בריבת חלב בנדיבות, מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה ופורסים אותה בעזרת סכין לפרוסות בעובי 2-3 סנטימטרים.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך 5 דקות. שימו לב שהרוזלך יראו לכם אולי מעט לא אפויים אך החום החזק של התנור אופה אותם מהר מאוד ושומר עליהם רכים וטעימים מבפנים.
- מפדרים אבקת סוכר מעל ומתענגים. בתיאבון!
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את מצרכי הבצק במשך 5 דקות עד לקבלת בצק חלק.
- מכסים ומתפיחים את הבצק כשעה וחצי עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. מרדדים כל כדור בצק בין שני ניירות אפייה לעובי יחסית דק.
- מורחים את הבצק בריבת חלב בנדיבות, מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה ופורסים אותה בעזרת סכין לפרוסות בעובי 2-3 סנטימטרים.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך 5 דקות. שימו לב שהרוזלך יראו לכם אולי מעט לא אפויים אך החום החזק של התנור אופה אותם מהר מאוד ושומר עליהם רכים וטעימים מבפנים.
- מפדרים אבקת סוכר מעל ומתענגים. בתיאבון!
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן