
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים23
מצרכים
רוטב
-
9 כפות חומץ בלסמי
-
18 כפות שמן זית
-
6 כפות סילאן
-
4 שיני שוםכתושים
-
1 מיץ לימון בינונימלימון אחד
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
סלט ירוק עשיר
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט בינונייםחתוכים לקוביות
-
1 שומר גדולחתוך לקוביות
-
3 מלפפונים בינונייםללא הליבה, חצויים ל-2 וחתוכים לרצועות
-
4 סלרי בינונייםבלי עלים, פרוסים דק
-
1 חופן שקדים פרוסיםקלויים
-
1 חופן גרגירי רימון
סלט גזר
-
7 גזרים בינונייםמקולפים וחתוכים לגפרורים
-
1/2 כוס אגוזי פקאן(או פקאן סיני)
-
1 חופן עיריתקצוצה דקה
סלט עגבניות איטלקי
-
1 סלסילה עגבניות שרי צבעוניותחצויות ל-2
-
1 בצל שאלוט בינונימקולף וחתוך לרצועות
-
1 חופן בזיליקום
-
1 חופן צנוברים קלויים
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב בקערה/ צנצנת: מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת רוטב אחיד - ניתן לשמור את הרוטב במקרר ולשלוף מתי שרוצים (בערך שבוע).
- מכינים איזה סלט שרוצים! לא משנה באיזה סלט בחרתם, בסוף מוסיפים 6 כפות רוטב ומערבבים היטב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות הירקות!
- מגישים את הסלטים בסנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי וזוללים!
רוטב אחד שיכול להתאים ל-3 לסלטים. צילום: רון יוחננוב
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
3
מנות
קלוריות
1156.1
קק״ל
3468.4
קק״ל
פחמימות
95.0
גרם
284.9
גרם
שומן
80.8
גרם
242.5
גרם
נתרן
493.7
מ״ג
1481.1
מ״ג
חלבון
8.6
גרם
25.8
גרם
סיבים תזונתיים
16.4
גרם
49.1
גרם
שומן רווי
10.1
גרם
30.2
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
204.1
מ״ג
612.2
מ״ג
ברזל
4.0
מ״ג
12.1
מ״ג
אשלגן
1961.5
מ״ג
5884.6
מ״ג
אבץ
2.0
מ״ג
6.1
מ״ג
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת גורמה
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- ט"ו בשבט
- יום האהבה
- יום העצמאות
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים מהירים
- מתכונים קלים
- סוכות
- סלטים
- סלטים קרים
- סנו-סושי
- פיקניק
- צמחוני
- ראש השנה
- רטבים וממרחים
- שבועות
תגובות (0)