רוטב אחד שיכול להתאים ל-3 לסלטים!

בא לכם לגוון את שולחן האוכל שלכם? חמש דקות ואתם שם. רון יוחננוב עם מתכון לרוטב אחד שיכול להתאים ל3 סלטים, תכינו, שימרו במקרר ותגוונו בכל ארוחה עם סלט אחר.
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    23

מצרכים

רוטב

סלט ירוק עשיר

סלט גזר

סלט עגבניות איטלקי

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב בקערה/ צנצנת: מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת רוטב אחיד - ניתן לשמור את הרוטב במקרר ולשלוף מתי שרוצים (בערך שבוע).
  2. מכינים איזה סלט שרוצים! לא משנה באיזה סלט בחרתם, בסוף מוסיפים 6 כפות רוטב ומערבבים היטב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות הירקות!
  3. מגישים את הסלטים בסנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי וזוללים!

    רוטב אחד שיכול להתאים ל-3 לסלטים. צילום: רון יוחננוב
    רוטב אחד שיכול להתאים ל-3 לסלטים. צילום: רון יוחננוב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 1156.1 קק״ל 3468.4 קק״ל
פחמימות 95.0 גרם 284.9 גרם
שומן 80.8 גרם 242.5 גרם
נתרן 493.7 מ״ג 1481.1 מ״ג
חלבון 8.6 גרם 25.8 גרם
סיבים תזונתיים 16.4 גרם 49.1 גרם
שומן רווי 10.1 גרם 30.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 204.1 מ״ג 612.2 מ״ג
ברזל 4.0 מ״ג 12.1 מ״ג
אשלגן 1961.5 מ״ג 5884.6 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 6.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody