רולדת בשר מבצק פילו

שי-לי ליפא מכינה רולדת בשר בסגנון אסייתי, מבצק פילו שממולא בבשר מתובל ברוטב סויה, רוטב דגים ומעט צ'ילי אדום והתוצאה פשוט טעימה ומיוחדת
שי-לי ליפא מכינה רולדת בשר בסגנון אסייתי, מבצק פילו שממולא בבשר מתובל ברוטב סויה, רוטב דגים ומעט צ'ילי אדום והתוצאה פשוט טעימה ומיוחדת
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1526
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1526.4 קק״ל 3052.9 קק״ל
    פחמימות 45.8 גרם 91.6 גרם
    שומן 94.4 גרם 188.9 גרם
    נתרן 2017.5 מ״ג 4035.0 מ״ג
    חלבון 114.8 גרם 229.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 15.3 גרם
    שומן רווי 26.9 גרם 53.9 גרם
    כולסטרול 364.0 מ״ג 728.0 מ״ג
    סידן 115.9 מ״ג 231.9 מ״ג
    ברזל 17.4 מ״ג 34.9 מ״ג
    אשלגן 1543.1 מ״ג 3086.2 מ״ג
    אבץ 29.3 מ״ג 58.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1526
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1526.4 קק״ל 3052.9 קק״ל
    פחמימות 45.8 גרם 91.6 גרם
    שומן 94.4 גרם 188.9 גרם
    נתרן 2017.5 מ״ג 4035.0 מ״ג
    חלבון 114.8 גרם 229.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 15.3 גרם
    שומן רווי 26.9 גרם 53.9 גרם
    כולסטרול 364.0 מ״ג 728.0 מ״ג
    סידן 115.9 מ״ג 231.9 מ״ג
    ברזל 17.4 מ״ג 34.9 מ״ג
    אשלגן 1543.1 מ״ג 3086.2 מ״ג
    אבץ 29.3 מ״ג 58.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: קוצצים דק בצל שאלוט, קוצצים גס שום ופורסים לעיגולים דקים צ’ילי אדום.
  2. מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית-גבוהה, מוסיפים שמן זית, שאלוט, שום וצ’ילי ומאדים כ-2 דקות רק עד שמתחילים להתרכך.
  3. מוסיפים בשר טחון ומטגנים כ-5 דקות, תוך כדי בחישה ופירור הבשר, עד שהבשר משנה את צבעו.
  4. מוסיפים סויה ורוטב דגים מביאים לרתיחה. מבשלים עוד 3-2 דקות עד שהנוזלים נספגים. מצננים היטב.
  5. מוסיפים כוסברה ומערבבים.
  6. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  7. מכינים את הרולדות: מניחים עלה פילו על משטח העבודה. מתיזים מעל תרסיס שמן ומפזרים כף פירורי לחם (מקפידים שעלה הפילו הראשון יהיה שלם, כי הוא זה שעוטף את הרולדה מבחוץ).
  8. מניחים עלה נוסף, מתיזים תרסיס שמן ומפזרים כף פירורי לחם. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים, ומסיימים בעלה פילו חמישי עליו מתיזים תרסיס שמן, בלי לפזר פירורי לחם.
  9. מניחים חצי מהמלית, ללא הנוזלים בתלולית על השליש התחתון והמוארך של הבצק, מקפלים פנימה את שולי הבצק משני קצות המלית ומגלגלים לגלילה מהודקת.
  10. מניחים בתבנית, מתיזים מעל מעט תרסיס שמן ומפזרים שומשום.
  11. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו והמלית לקבלת רולדה נוספת.
  12. אופים 25-20 דקות, עד הזהבה עמוקה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רולדת בשר מבצק פילו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות