רולדת קרם מסקרפונה ותותים נוסטלגית

מתגעגעים לטעמים של הילדות? נטלי לוין מכינה עוגת רולדת קרם מסקרפונה עם תותים לפי המתכון של סבתא שלה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

קרם מסקרפונה

מלית

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
  2. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו הקצפה שמים ביצים וסוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף לבן, סמיך ויציב.
  3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וניל, קליפת לימון ומלח ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים לשכבה אחידה ודקה בעזרת קלף או פלטה.
  5. אופים במשך 8-10 דקות או עד הזהבה. הרולדה צריכה להיות קפיצית למגע. מצננים לפני המילוי והקישוט.
  6. מכינים את הקרם: בקערת מיקסר מקציפים את המסקרפונה שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
  7. מרכיבים את הרולדה: הופכים את הרולדה על גבי משטח עבודה נקי ומפרידים מנייר האפייה.
  8. יוצקים את הריבה ומורחים בשכבה אחידה ודי דקה.
  9. יוצקים כ-2/3 מכמות הקצפת ומורחים בשכבה אחידה.
  10. מגלגלים לרולדה הדוקה.
  11. מעבירים את יתרת הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס”מ ומזלפים לקישוט בחלק העליון של הרולדה.
  12. מקשטים בתותים ואבקת סוכר ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 343.5 קק״ל 4121.8 קק״ל
פחמימות 34.6 גרם 415.5 גרם
שומן 18.0 גרם 215.8 גרם
נתרן 135.9 מ״ג 1630.6 מ״ג
חלבון 4.7 גרם 56.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.1 גרם
שומן רווי 10.9 גרם 130.6 גרם
כולסטרול 112.3 מ״ג 1347.2 מ״ג
סידן 46.8 מ״ג 561.6 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 7.4 מ״ג
אשלגן 80.2 מ״ג 962.6 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    אסנת שדמי

    הקצפת הביצים ללא הפרדה כביצים שלמות ?

      מערכת Foody

      נכון מאוד, ממליצים בחום לצפות בסרטון כדי לראות בדיוק איך נטלי מכינה את הרולדה המושלמת הזו. בהצלחה!

    שרון סיבוני

    במה ניתן להחליף את קמח הכוסמין?

      מערכת Foody

      בקמח לבן באותה הכמות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody