רולדה נוסטלגית עם קרם מסקרפונה ותותים של נטלי לוין

מתגעגעים לטעמים של הילדות? נטלי לוין מכינה עוגת רולדה עם קרם מסקרפונה עם תותים לפי המתכון של סבתא שלה. תתכוננו לפרץ נוסטלגיה כי אין כמו רולדה!
מתגעגעים לטעמים של הילדות? נטלי לוין מכינה עוגת רולדה עם קרם מסקרפונה עם תותים לפי המתכון של סבתא שלה. תתכוננו לפרץ נוסטלגיה כי אין כמו רולדה!
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    346
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 345.8 קק״ל 4149.4 קק״ל
    פחמימות 34.7 גרם 416.7 גרם
    שומן 18.1 גרם 217.6 גרם
    נתרן 129.1 מ״ג 1549.0 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 57.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 130.6 גרם
    כולסטרול 88.4 מ״ג 1060.4 מ״ג
    סידן 32.8 מ״ג 393.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 63.2 מ״ג 758.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    346
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 345.8 קק״ל 4149.4 קק״ל
    פחמימות 34.7 גרם 416.7 גרם
    שומן 18.1 גרם 217.6 גרם
    נתרן 129.1 מ״ג 1549.0 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 57.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 130.6 גרם
    כולסטרול 88.4 מ״ג 1060.4 מ״ג
    סידן 32.8 מ״ג 393.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 63.2 מ״ג 758.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם מסקרפונה

מלית

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
  2. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו הקצפה שמים ביצים וסוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף לבן, סמיך ויציב.
  3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וניל, קליפת לימון ומלח ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים לשכבה אחידה ודקה בעזרת קלף או פלטה.
  5. אופים במשך 8-10 דקות או עד הזהבה. הרולדה צריכה להיות קפיצית למגע. מצננים לפני המילוי והקישוט.
  6. מכינים את הקרם: בקערת מיקסר מקציפים את המסקרפונה שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
  7. מרכיבים את הרולדה: הופכים את הרולדה על גבי משטח עבודה נקי ומפרידים מנייר האפייה.
  8. יוצקים את הריבה ומורחים בשכבה אחידה ודי דקה באמצעות פלטה.
  9. יוצקים כ-2/3 מכמות הקצפת ומורחים בשכבה אחידה.
  10. מגלגלים לרולדה הדוקה.
  11. מעבירים את יתרת הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס”מ ומזלפים לקישוט בחלק העליון של הרולדה.
  12. מקשטים בתותים ואבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רולדה נוסטלגית עם קרם מסקרפונה ותותים של נטלי לוין

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    שירה כרמל הלר
    Avatar
    Timor Golan

    בטעות לא הכנסתי שמנת מתוקה לקרם המסקרפונה,

תגובות (25)

Avatar

    Avatar
    Timor Golan

    לא הוספתי שמנת מתוקה לקרם המסקרפונה, ויצא מעולה ללא…רק על בסיס המסקרפונה עצמה

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה ששיתפת אותנו (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות