רול דפי אורז עם דג נא, ירקות ופירות טריים

שילוב של מנגו, אבוקדו וסלמון במרינדה בתוך רול מדפי אורז- מעדן אסייתי עם טעם נפלא. רק טובלים ברוטב המיוחד וכבר מרגישים על חוף טרופי
שילוב של מנגו, אבוקדו וסלמון במרינדה בתוך רול מדפי אורז- מעדן אסייתי עם טעם נפלא. רק טובלים ברוטב המיוחד וכבר מרגישים על חוף טרופי
  • שירי עמית
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.6 קק״ל 496.4 קק״ל
    פחמימות 29.9 גרם 298.8 גרם
    שומן 30.9 גרם 308.7 גרם
    נתרן 109.0 מ״ג 1089.6 מ״ג
    חלבון 30.3 גרם 303.0 גרם
    סיבים תזונתיים 29.4 גרם 293.9 גרם
    שומן רווי 29.8 גרם 298.1 גרם
    כולסטרול 47.0 מ״ג 469.6 מ״ג
    סידן 35.7 מ״ג 357.4 מ״ג
    ברזל 29.6 מ״ג 295.8 מ״ג
    אשלגן 221.6 מ״ג 2215.9 מ״ג
    אבץ 29.5 מ״ג 295.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.6 קק״ל 496.4 קק״ל
    פחמימות 29.9 גרם 298.8 גרם
    שומן 30.9 גרם 308.7 גרם
    נתרן 109.0 מ״ג 1089.6 מ״ג
    חלבון 30.3 גרם 303.0 גרם
    סיבים תזונתיים 29.4 גרם 293.9 גרם
    שומן רווי 29.8 גרם 298.1 גרם
    כולסטרול 47.0 מ״ג 469.6 מ״ג
    סידן 35.7 מ״ג 357.4 מ״ג
    ברזל 29.6 מ״ג 295.8 מ״ג
    אשלגן 221.6 מ״ג 2215.9 מ״ג
    אבץ 29.5 מ״ג 295.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

מרינדה לדג

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה לדג: מערבבים יחד את כל המצרכים ומשרים את קוביות הסלמון במשך 10 דקות לספיגת טעמים.
  2. פורסים את המלפפון לפרוסות דקות בעזרת קולפן.
  3. טובלים דף אורז בתבנית עם מים, עד למצב של ריכוך.
  4. פורסים דף אורז על גבי נייר אפייה ומניחים מעט מכל מרכיב בשליש הדף הקרוב אליכם: מלפפון, אבוקדו, מנגו, סלמון מהמרינדה, ג’ינג’ר לפי הטעם, צ’ילי חריף לפי הטעם ואצות מוכנות לאחר השרייה.

    רול דפי אורז עם דג נא 2
    מכינים את המצרכים: פרוסות מנגו, אבוקדו, מלפפון, אצות וסלמון

  5. מקפלים את הקצוות של דף האורז על המילוי מכל צד ומגלגלים לרול. 
  6. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל המצרכים.
  7. טובלים את הרול ברוטב ואוכלים.

    רול דפי אורז עם דג נא 4
    רול דפי אורז עם דג נא - טובלים ברוטב ואוכלים. צילום: שירי עמית

עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
רול דפי אורז עם דג נא, ירקות ופירות טריים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות