רולים של דפי אורז מטוגנים במילוי עוף ופטריות

השף ישראל אהרוני מכין מנה אסיאתית נהדרת: רולים של דפי אורז מטוגנים במילוי עוף ופטריות מוגשים עם רוטב פיקנטי של סויה וליים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים בצל, שום, כוסברה, נענע ופטריות. מגררים את קליפת הליים והלימון, סוחטים בנפרד את שניהם. פורסים את הצ’ילי.
  2. מכינים את הרולים: שמים בקערה את העוף הטחון, בצל, שום, פטריות, סויה, קליפת ומיץ לימון, כוסברה ונענע ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מרטיבים את דפי האורז, מניחים על משטח העבודה, מניחים תלולית של המילוי ומגלגלים.
  4. מטגנים בשמן עמוק מכל הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  5. מכינים את הרוטב: שמים את כל רכיבי הרוטב בקערה ומערבבים. מגישים עם הרולים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 166.0 קק״ל 663.8 קק״ל
פחמימות 13.0 גרם 52.0 גרם
שומן 6.3 גרם 25.1 גרם
נתרן 885.8 מ״ג 3543.0 מ״ג
חלבון 14.8 גרם 59.1 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.2 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 7.0 גרם
כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
סידן 37.1 מ״ג 148.2 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
אשלגן 592.7 מ״ג 2370.9 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    סימה מהמטבח

    שמים את העוף הנא בתוך הדפי אורז- זה עובר בישול מספיק בזמן הטיגון? או לטגן אותו מראש?

      Avatar
      Foody Foody

      אין צורך לטגן מראש. העוף מיטגן בטיגון עמוק בתוך מעטפת דפי האורז

    Avatar
    גולן

    האם ניתן להקפיא את הטרולים המטוגנים ?

      Avatar
      Foody Foody

      עדיף שלא, דפי אורז לא עוברים הקפאה כל כך טוב

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody