רולים של דפי אורז מטוגנים במילוי עוף ופטריות

השף ישראל אהרוני מכין מנה אסיאתית נהדרת: רולים של דפי אורז מטוגנים במילוי עוף ופטריות מוגשים עם רוטב פיקנטי של סויה וליים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים בצל, שום, כוסברה, נענע ופטריות. מגררים את קליפת הליים והלימון, סוחטים בנפרד את שניהם. פורסים את הצ’ילי.
  2. מכינים את הרולים: שמים בקערה את העוף הטחון, בצל, שום, פטריות, סויה, קליפת ומיץ לימון, כוסברה ונענע ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מרטיבים את דפי האורז, מניחים על משטח העבודה, מניחים תלולית של המילוי ומגלגלים.
  4. מטגנים בשמן עמוק מכל הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  5. מכינים את הרוטב: שמים את כל רכיבי הרוטב בקערה ומערבבים. מגישים עם הרולים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 166.0 קק״ל 663.8 קק״ל
פחמימות 13.0 גרם 52.0 גרם
שומן 6.3 גרם 25.1 גרם
נתרן 885.8 מ״ג 3543.0 מ״ג
חלבון 14.8 גרם 59.1 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.2 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 7.0 גרם
כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
סידן 37.1 מ״ג 148.2 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
אשלגן 592.7 מ״ג 2370.9 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    גולן

    האם ניתן להקפיא את הטרולים המטוגנים ?

      מערכת Foody

      עדיף שלא, דפי אורז לא עוברים הקפאה כל כך טוב

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody