הפתעה! רול בטטה ללא גלוטן וטעים בטירוף

אמלי פינק אוהבת אוכל מושחת והפעם היא הביאה לנו מתכון לרול בטטה קראנצ'י וטעים שלא תפסיקו לזלול, מתכון פשוט להכנה בגרסה צמחונית או בשרית
אמלי פינק אוהבת אוכל מושחת והפעם היא הביאה לנו מתכון לרול בטטה קראנצ'י וטעים שלא תפסיקו לזלול, מתכון פשוט להכנה בגרסה צמחונית או בשרית
  • אמלי פינק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    159
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.9 קק״ל 794.4 קק״ל
    פחמימות 2.2 גרם 10.9 גרם
    שומן 15.1 גרם 75.5 גרם
    נתרן 653.2 מ״ג 3265.9 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 19.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 95.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 65.1 מ״ג 325.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    159
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.9 קק״ל 794.4 קק״ל
    פחמימות 2.2 גרם 10.9 גרם
    שומן 15.1 גרם 75.5 גרם
    נתרן 653.2 מ״ג 3265.9 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 19.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 95.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 65.1 מ״ג 325.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור

אני אמלי פינק ואני מתכונאית של אוכל ״חכם״, ממציאנית של קונספט אוכל חדש, חייה על הקצה !
לא יושבת מקופחת בפינה 

מאותגרת מכל פינת אוכל אפשרית, בייחוד מאכלי עדות וג׳אנק . למרות שגדלתי על צרפתי טיפוסי, אני יותר נוטה למושחת

כל המתכונים שלי הם כתוצאה ממחסור שיש לי בתזונת הפליאו ולכל אחד יש תחליף, לפעמים אפילו כזה שמתעלה על המקור.

כל הזמן במסעות אוכל, חוקרת, מתעניינת ומציבה לעצמי אתגרים חדשים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
אמלי פינק
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. טוחנים את כל המצרכים למשחה חלקה בבלנדר.

    טוחנים את המרכיבים למשחה חלקה. צילום: הילה חונה
    טוחנים את המרכיבים למשחה חלקה. צילום: הילה חונה

  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו. בעזרת מרית שטוחה מניחים מהבלילה על תבנית עם נייר אפייה משומן מעט.
  3. מורחים שכבה דקה עד כמה שניתן אך לא שקוף (רצוי שהשכבה תהיה כמה שיותר אחידה) .
  4. מכניסים לאפייה של כ-20 דק. מוודאים שהמגע יבש ולא “רטוב”.
  5. מוציאים ומקררים מעט, וחותכים בהתאם לשימוש.

    לאחר אפייה של כ-20 דק. צילום: הילה חונה
    לאחר אפייה של כ-20 דק. צילום: הילה חונה

  6. ל”משה בתיבה”: ממלאים בקבנוס איכותי/נקניקיה טובה אחרת ומגלגלים.

    למשה בתיבה ממלאים בקבנוס. צילום: הילה חונה
    למשה בתיבה ממלאים בקבנוס. צילום: הילה חונה

  7. מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל  ומכניסים חזרה לאפייה על 180 מעלות עד להשחמה, בערך 20-30 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפתעה! רול בטטה ללא גלוטן וטעים בטירוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    Dora Reiter

    אמלי יקרה שמחים איתך בהצלחתך. מאחלים לך השראה והצלחה בהמשך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות