ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס שהכי כיף לנשנש

שילוב בין עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס, שהופך את העוגיות המוכרות לקינוח לא שגרתי ופשוט טעים בטירוף, שאי אפשר להפסיק לאכול!
שילוב בין עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס, שהופך את העוגיות המוכרות לקינוח לא שגרתי ופשוט טעים בטירוף, שאי אפשר להפסיק לאכול!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    109
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.8 קק״ל 2175.6 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 16.4 גרם
    שומן 10.8 גרם 215.4 גרם
    נתרן 31.0 מ״ג 619.2 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 43.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 139.2 גרם
    כולסטרול 59.5 מ״ג 1190.8 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 445.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 32.3 מ״ג 646.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    109
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.8 קק״ל 2175.6 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 16.4 גרם
    שומן 10.8 גרם 215.4 גרם
    נתרן 31.0 מ״ג 619.2 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 43.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 139.2 גרם
    כולסטרול 59.5 מ״ג 1190.8 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 445.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 32.3 מ״ג 646.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

מתכון לריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות, מתכון סופר קל ומהיר להכנה, בלי וויתור על הטעם הנפלא! אני אוהבת להכין אותו למשפחה שלי בכל הזדמנות, לאירוח, לימי הולדת, ובמיוחד בחג החלב: חג השבועות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ריבועי גבינה


אופן הכנה

  1. פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.
  2. אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.
  3. טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.
  4. מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).
  5. פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.
  6. מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.
  7. מצננים לפני שפורסים ואוכלים.
ריבועי גבינה ושוקולד צי'פס- תענוג! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי
ריבועי גבינה ושוקולד צי’פס- תענוג! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס שהכי כיף לנשנש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כל גבינת שמנת מעל 30% שומן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות