ריבועי טופו חומוס ברוטב מבריק

אם חיפשתם מתכון טבעונ ושימלא את הבית בריחות טעימים וארומטים, אולגה טוכשר מסדרת לכם מתכון לריבועי טופו חומוס ברוטב מבריק, מתכון פשוט בכמה דקות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

טופו

רוטב מבריק

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הטופו: מסננים את הטופו ומייבשים בעזרת נייר סופג. חותכים לריבועים (או לרצועות) בגודל רצוי, אבל לא עבה מדי.
  2. שמים ¼ כוס קורנפלור בצלחת ומצפים את הטופו חומוס בקורנפלור מכל הצדדים.
  3. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הטופו משני הצדדים כ-3-4 דקות, עד להזהבה יפה. מעבירים את הטופו הקריספי לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. מכינים את הרוטב: מחממים כף שמן באותה המחבת, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את המיץ, הסויה, המייפל והחומץ, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  6. בקערית נפרדת טורפים היטב את הקורנפלור והמים עד שאין גושים.
  7. מוסיפים את תערובת הקורנפלור למחבת, מערבבים ומבשלים תוך ערבוב כ-3-4 דקות עד שהרוטב מתחיל להצטמצם ולהסמיך.
  8. מחזירים את הטופו חומוס למחבת וטובלים ברוטב מכל הצדדים, עד שהוא כולו מצופה ומבריק.
  9. שמים את ריבועי/רצועות הטופו חומוס על מצע אורז מבושל, מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים מיד.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 308.2 קק״ל 616.3 קק״ל
פחמימות 49.6 גרם 99.1 גרם
שומן 11.5 גרם 23.1 גרם
נתרן 102.9 מ״ג 205.8 מ״ג
חלבון 4.4 גרם 8.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.5 גרם 5.0 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 2.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 148.6 מ״ג 297.2 מ״ג
ברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
אשלגן 276.8 מ״ג 553.5 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody