רק ככה! לזניה בשרית מושלמת של רותם בן מויאל

רותם בן מויאל מכין את הלזניה הכי צבעונית באזור! שכבות של בשר ורוטב עגבניות, דפי פסטה רכים ותרד טרי הופכים את הלזניה הזו להכי טעימה שטעמתם! באחריות!
רותם בן מויאל מכין את הלזניה הכי צבעונית באזור! שכבות של בשר ורוטב עגבניות, דפי פסטה רכים ותרד טרי הופכים את הלזניה הזו להכי טעימה שטעמתם! באחריות!
  • רותם בן מויאל
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 1]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4576
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4575.6 קק״ל 4575.6 קק״ל
    פחמימות 314.2 גרם 314.2 גרם
    סוכר 121.5 גרם 121.5 גרם
    שומן 214.5 גרם 214.5 גרם
    נתרן 10496.9 מ״ג 10496.9 מ״ג
    חלבון 302.9 גרם 302.9 גרם
    סיבים תזונתיים 28.2 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 63.5 גרם 63.5 גרם
    כולסטרול 910.0 מ״ג 910.0 מ״ג
    סידן 463.8 מ״ג 463.8 מ״ג
    ברזל 34.0 מ״ג 34.0 מ״ג
    אשלגן 5651.6 מ״ג 5651.6 מ״ג
    אבץ 65.7 מ״ג 65.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4576
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4575.6 קק״ל 4575.6 קק״ל
    פחמימות 314.2 גרם 314.2 גרם
    סוכר 121.5 גרם 121.5 גרם
    שומן 214.5 גרם 214.5 גרם
    נתרן 10496.9 מ״ג 10496.9 מ״ג
    חלבון 302.9 גרם 302.9 גרם
    סיבים תזונתיים 28.2 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 63.5 גרם 63.5 גרם
    כולסטרול 910.0 מ״ג 910.0 מ״ג
    סידן 463.8 מ״ג 463.8 מ״ג
    ברזל 34.0 מ״ג 34.0 מ״ג
    אשלגן 5651.6 מ״ג 5651.6 מ״ג
    אבץ 65.7 מ״ג 65.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 1]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

לזניה של רותם בן מויאל. צילום: רותם בן מויאל
לזניה של רותם בן מויאל. צילום: רותם בן מויאל
  1. מכינים את הרוטב: מחממים סיר עמוק ורחב יחד עם שמן הזית. מכניסים את הירקות החתוכים ומטגנים בערך 4 דקות עד לריכוך.
  2. מוסיפים את היין האדום, התבלינים ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים היטב בעזרת מזלג או מטרפה. כל הזמן חשוב לפורר את הבשר כך שכולו יתבשל היטב מכל הצדדים.

    מטגנים את הבשר היטב מכל הצדדים. צילום: רותם בן מויאל
    מטגנים את הבשר היטב מכל הצדדים. צילום: רותם בן מויאל

  4. אחרי שהבשר שינה את צבעו, מוסיפים את רוטב הנפוליטנה יחד עם המים. על אש בינונית נותנים לרוטב להתבשל בערך כ-30 דקות עד שהבר מתרכך והתבלינים נטמעים. רצוי לטעום ולתקן תיבול בהתאם לצורך.
  5. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומכבים את האש.
  6. מרכיבים את הלזניה: בתבנית פיירקס גבוהה מניחים מתערובת הבשר ומשטחים על גבי כל תחתית התבנית.

    מרכיבים את הלזנייה. צילום: רותם בן מויאל
    מרכיבים את הלזנייה. צילום: רותם בן מויאל

  7. מעל הבשר מניחים את עלי הלזניה, ומעל את עלי התרד - אנחנו בסופו של דבר רוצים להגיע למצב שבו התחתית שלנו אדומה, האמצע צהוב והחלק העליון ירוק. כן?

    מרכיבים את הלזנייה. צילום: רותם בן מויאל
    מרכיבים את הלזנייה. צילום: רותם בן מויאל

  8. חוזרים על הפעולה עם שאר הרוטב (אל תפחדו לשים הרבה מרוטב הבשר, דפי הלזניה שותים הכל.
  9. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

    לזניה של רותם בן מויאל. צילום: רותם בן מויאל
    לזניה של רותם בן מויאל. צילום: רותם בן מויאל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רק ככה! לזניה בשרית מושלמת של רותם בן מויאל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות