רקע ברימאג

שברי בצק עם מסקרפונה ופירות יער של אהרוני

אין כמו בלגן מאורגן לסיים בו ארוחה טובה. אהרוני מכין מנת בצק פילו מקסימה וקלילה עם המון דברים טובים, שתחתום את ארוחת השבועות בטעם של עוד
אין כמו בלגן מאורגן לסיים בו ארוחה טובה. אהרוני מכין מנת בצק פילו מקסימה וקלילה עם המון דברים טובים, שתחתום את ארוחת השבועות בטעם של עוד
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1684
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1684.4 קק״ל 1684.4 קק״ל
    פחמימות 145.1 גרם 145.1 גרם
    שומן 101.9 גרם 101.9 גרם
    נתרן 120.6 מ״ג 120.6 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 14.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 67.8 גרם 67.8 גרם
    כולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 217.4 מ״ג 217.4 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 411.8 מ״ג 411.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1684
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1684.4 קק״ל 1684.4 קק״ל
    פחמימות 145.1 גרם 145.1 גרם
    שומן 101.9 גרם 101.9 גרם
    נתרן 120.6 מ״ג 120.6 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 14.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 67.8 גרם 67.8 גרם
    כולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 217.4 מ״ג 217.4 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 411.8 מ״ג 411.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערית את הסוכר, השקדים והקינמון.
  3. מרססים את דפי הפילו בתרסיס השמן ומניחים אותם זה על גבי זה, כשבניהם תערובת הסוכר והשקדים.
  4. אופים כ־5 דקות בין שתי תבניות המרופדות בנייר אפייה, עד להשחמה.

    הבצק האפוי יוצא מהתבנית
    אופים עד להשחמה

  5. מקררים את עלי הפילו ושוברים לפיסות.
  6. מקציפים בקערת המיקסר את השמנת, המסקרפונה, הווניל, הסוכר וגרידת הלימון.

    גרידת לימון נכנסת למיקסר
    מקציפים את המרכיבים במיקסר

  7. עכשיו הזמן לקצת אומנות בסגנון חופשי - מניחים שכבות של שברי הבצק וקרם המסקרפונה, מפזרים תערובת של פירות יער, מזלפים מעל סירופ מייפל ועלי נענע טריים.
    מקשטים את הקינוח
    מקשטים
    שברי בצק פילו עם מסקרפונה ופירות יער
    שברי בצק פילו עם מסקרפונה ופירות יער

    שברי בצק פילו עם מסקרפונה ופירות יער עם מיקסר
    חג שמח! צילום: שי נייבורג

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שברי בצק עם מסקרפונה ופירות יער של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    קרן גבסו

    היי, אם אני רוצה לעשות את זה בעקרת הגשה גדולה לכ-10 איש בכמה להכפיל את הכמויות ?

      Avatar
      Foody Foody

      יש להכפיל אם כמות המצרכים פי 2.

    Avatar
    מורן קפלן

    לא הבנתי, מפזרים פירות יער קפואים? איך ניתן לאכול את זה?

      Avatar
      Foody Foody

      הפירות מפשירים במהירות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות