שגב מתגעגע למזרח: תבשיל פטריות וקארי אדום עם חלב קוקוס ואטריות

שגב משה עם מתכון טבעוני קל להכנה שיביא לכם את הניחוחת של תאילנד הביתה, קבלו מתכון בחמישה שלבים לתבשיל פטריות בקארי אדום וחלב קוקוס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול חם עם שמן מאדים את הירקות והפטריות על אש גבוהה.
  2. מוסיפים חלב קוקוס ומביאים לרתיחה.
  3. מערבבים ומוסיפים את הרוטב קארי ומבשלים חצי שעה.
  4. מוסיפים פפריקה מתוקה וג׳ינג׳ר טרי, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות.
  5. מבשלים את האטריות במים רותחים למשך שלוש דקות ומוסיפים לתבשיל רק בהגשה.

    תבשיל קארי אדום קוקוס ואטריות. צילום: שגב משה
    תבשיל קארי אדום קוקוס ואטריות. צילום: שגב משה

הערות

  • אפשר להוסיף עוף או דג – צולים על מחבת את העוף/הדג במחבת נפרדת עם מעט שמן שומשום ומוסיפים בהגשה.
  • אם רוצים לחזק את החריפות אפשר להוסיף עוד מהרוטב קארי או עוד צ'ילי טרי.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 305.5 קק״ל 1222.1 קק״ל
פחמימות 23.2 גרם 92.7 גרם
שומן 13.3 גרם 53.3 גרם
נתרן 814.0 מ״ג 3255.9 מ״ג
חלבון 10.0 גרם 39.8 גרם
סיבים תזונתיים 17.6 גרם 70.4 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 410.1 מ״ג 1640.4 מ״ג
ברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
אשלגן 3041.4 מ״ג 12165.5 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody