שווארמה ביתית : מסאחן פרגיות מפורק עם בצלים

ארוחת צהריים זריזה : מתכון קל להכנה של שווארמה פרגיות ביתית מנצחת! מסאחן פרגיות מפורק עם בצלים בתיבול משגע עם טעמים שלא מהעולם הזה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. צורבים את נתחי הפרגיות במחבת חמה עם מעט שמן זית וסוגרים היטב משני הצדדים.
  2. מעבירים את הנתחים הצרובים לקרש חיתוך וחותכים אותם לרצועות דקות ככל האפשר.
  3. מעבירים לשקית זיפלוק את רצועות הפרגיות ומוסיפים את התבלינים המלח, הפלפל, הסומאק, ראס אל חנות, הסילאן, שמן זית ורצועות הבצל.
  4. משרים את רצועות הפרגיות והבצל במרינדה בתוך השקית במשך 20 דקות לספיגת הטעמים.
  5. הגשה: בלחמנייה מניחים שכבה של עגבנייה פרוסה, מזלפים טחינה ומעל מניחים שווארמה פרגיות.
  6. אפשר להוסיף סלט עגבניות קצוץ עם פטרוזיליה טרייה.

    שווארמה פרגיות ביתית
    ביס של החלומות! צילום: רותם בן מויאל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 424.7 קק״ל 849.5 קק״ל
פחמימות 214.3 גרם 428.6 גרם
שומן 224.1 גרם 448.2 גרם
נתרן 1212.6 מ״ג 2425.2 מ״ג
חלבון 204.2 גרם 408.4 גרם
סיבים תזונתיים 204.6 גרם 409.2 גרם
שומן רווי 206.6 גרם 413.2 גרם
כולסטרול 203.8 מ״ג 407.5 מ״ג
סידן 220.0 מ״ג 439.9 מ״ג
ברזל 204.3 מ״ג 408.7 מ״ג
אשלגן 325.8 מ״ג 651.5 מ״ג
אבץ 203.8 מ״ג 407.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar