שווארמה פרגיות ביתית ב-10 דקות

רעבים בצהריים ומתלבטים אם לאכול בחוץ? משה שגב פותר את הדילמה - מכינים שווארמה פרגיות ביתית ב-10 דקות, מגישים עם תוספות ונהנים מארוחה מאוזנת וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

שווארמה

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגיות לרצועות דקיקות.
  2. קולפים וקוצצים דק את הבצל ואת השום.
  3. מערבבים בקערה את כל רכיבי תערובת התבלינים.
  4. מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את שומן הכבש, הבצל, השום, העוף והתבלינים ומקפיצים במשך כ-10 דקות, או עד שהעוף מוכן.
  5. מגישים לצד כל התוספות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 533.4 קק״ל 2133.6 קק״ל
פחמימות 22.0 גרם 88.2 גרם
שומן 39.1 גרם 156.6 גרם
נתרן 931.8 מ״ג 3727.3 מ״ג
חלבון 23.0 גרם 92.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.6 גרם
שומן רווי 9.3 גרם 37.0 גרם
כולסטרול 12.8 מ״ג 51.0 מ״ג
סידן 86.4 מ״ג 345.7 מ״ג
ברזל 3.6 מ״ג 14.3 מ״ג
אשלגן 349.9 מ״ג 1399.6 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody