שווארמה פרגיות ביתית ב-10 דקות

רעבים בצהריים ומתלבטים אם לאכול בחוץ? משה שגב פותר את הדילמה - מכינים שווארמה פרגיות ביתית ב-10 דקות, מגישים עם תוספות ונהנים מארוחה מאוזנת וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

שווארמה

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגיות לרצועות דקיקות.
  2. קולפים וקוצצים דק את הבצל ואת השום.
  3. מערבבים בקערה את כל רכיבי תערובת התבלינים.
  4. מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את שומן הכבש, הבצל, השום, העוף והתבלינים ומקפיצים במשך כ-10 דקות, או עד שהעוף מוכן.
  5. מגישים לצד כל התוספות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 533.4 קק״ל 2133.6 קק״ל
פחמימות 22.0 גרם 88.2 גרם
שומן 39.1 גרם 156.6 גרם
נתרן 931.8 מ״ג 3727.3 מ״ג
חלבון 23.0 גרם 92.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.6 גרם
שומן רווי 9.3 גרם 37.0 גרם
כולסטרול 12.8 מ״ג 51.0 מ״ג
סידן 86.4 מ״ג 345.7 מ״ג
ברזל 3.6 מ״ג 14.3 מ״ג
אשלגן 349.9 מ״ג 1399.6 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    דוד

    סטייק פרגית או הודו נקבה? יש סתירה בין המתכון הכתוב ובין הוידאו

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר להכין או עם הודו נקבה או עם סטייק פרגית. מה שמעדיפים/אוהבים.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody