שום קונפי שהולך עם כל דבר של ישראל אהרוני

תמיד רציתם לדעת איך להכין שום קונפי? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים שום בבישול איטי בשמן זית ותימין. מצוין כחומר גלם וגם כתוספת למנות מוכנות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

שום קונפי

אופן הכנה

  1. מפרקים את ראשי השום לשיניים ומקלפים.
  2. מניחים בסיר קטן את שיני השום והטימין, מכסים אותם בשמן הזית ומבשלים על להבה נמוכה כ-1 שעה. מצננים.
  3. שומרים בנצנצת אטומה במקרר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3658.8 קק״ל 3658.8 קק״ל
פחמימות 70.9 גרם 70.9 גרם
שומן 376.9 גרם 376.9 גרם
נתרן 45.2 מ״ג 45.2 מ״ג
חלבון 14.6 גרם 14.6 גרם
סיבים תזונתיים 7.4 גרם 7.4 גרם
שומן רווי 52.4 גרם 52.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 506.0 מ״ג 506.0 מ״ג
ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
אשלגן 952.4 מ״ג 952.4 מ״ג
אבץ 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody