
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 138.6 קק״ל 554.4 קק״לפחמימות 2.9 גרם 11.8 גרםשומן 10.9 גרם 43.6 גרםנתרן 15.0 מ״ג 60.0 מ״גחלבון 2.1 גרם 8.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 6.5 גרם 26.2 גרםכולסטרול 2.7 מ״ג 10.8 מ״גסידן 30.1 מ״ג 120.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 39.4 מ״ג 157.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 3 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות139
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 138.6 קק״ל 554.4 קק״לפחמימות 2.9 גרם 11.8 גרםשומן 10.9 גרם 43.6 גרםנתרן 15.0 מ״ג 60.0 מ״גחלבון 2.1 גרם 8.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 6.5 גרם 26.2 גרםכולסטרול 2.7 מ״ג 10.8 מ״גסידן 30.1 מ״ג 120.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 39.4 מ״ג 157.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
שוקולטה (או צ’וקולטה) הוא משקה שוקולד חם וסמיך מאוד. בארגנטינה המשקה נקרא סובמארינו (צוללת) ונהוג לאחר בילוי לילי להתפנק בשוקולטה ובצ’ורוס מטוגן.
מרכיבים 7 | זמן הכנה 3 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 139 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


שוקולטה
-
1 מיכל רוטב שמנת עם שוקולד יטבתה 9%
-
1/2 כוס חלב 3%
-
1/2 כוס שמנת לבישול יטבתה 15%
הגשה וקישוט
-
חופן מרשמלווניל
-
1/2 מיכל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1 כף גדושה אבקת סוכר

אופן הכנה
- בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת עם החלב.
- לאחר הרתיחה, מוסיפים את הרוטב שמנת-שוקולד, מערבבים ומחממים במשך דקה.
- מניחים בכוסות מרשמלו, יוצקים מעל את השוקולטה לגובה כ-2/3 כוס.
- מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה. מקשטים את השוקולטה בקצפת וברוטב שמנת שוקולד מלמעלה.
משקה שוקולטה טעים ומושחת. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
אופן הכנה
- בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת עם החלב.
- לאחר הרתיחה, מוסיפים את הרוטב שמנת-שוקולד, מערבבים ומחממים במשך דקה.
- מניחים בכוסות מרשמלו, יוצקים מעל את השוקולטה לגובה כ-2/3 כוס.
- מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה. מקשטים את השוקולטה בקצפת וברוטב שמנת שוקולד מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
בהחלט מושחת