שוקי עוף עטופים בחמאת בוטנים וחטיף גריל

שוקי עוף אפויים בתנור, עטופים בציפוי קריספי של בחמאת בוטנים וחטיף גריל. מנה אהובה גם על מבוגרים וגם על ילדים שמכינים בקלי קלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

ציפוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מרסקים את החטיף לפירורים.
  3. מערבבים חמאת בוטנים, רוטב סויה ומים לקבלת משחה חלקה. מורחים את שוקי העוף במשחה ומגלגלים בפירורי החטיף. מניחים בתבנית.
  4. אופים 60-50 דקות עד להזהבה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 150.2 קק״ל 600.9 קק״ל
פחמימות 11.3 גרם 45.3 גרם
שומן 9.7 גרם 38.9 גרם
נתרן 97.6 מ״ג 390.3 מ״ג
חלבון 5.1 גרם 20.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.4 מ״ג 29.7 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
אשלגן 105.1 מ״ג 420.2 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    כנרת

    יצא פגזזזז!!! איזה שיחוק של עוף 🐥