שוקי עוף עטופים בחמאת בוטנים וחטיף גריל

שוקי עוף אפויים בתנור, עטופים בציפוי קריספי של בחמאת בוטנים וחטיף גריל. מנה אהובה גם על מבוגרים וגם על ילדים שמכינים בקלי קלות
שוקי עוף אפויים בתנור, עטופים בציפוי קריספי של בחמאת בוטנים וחטיף גריל. מנה אהובה גם על מבוגרים וגם על ילדים שמכינים בקלי קלות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.2 קק״ל 600.9 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 45.3 גרם
    שומן 9.7 גרם 38.9 גרם
    נתרן 97.6 מ״ג 390.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.4 מ״ג 29.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 105.1 מ״ג 420.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.2 קק״ל 600.9 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 45.3 גרם
    שומן 9.7 גרם 38.9 גרם
    נתרן 97.6 מ״ג 390.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.4 מ״ג 29.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 105.1 מ״ג 420.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מרסקים את החטיף לפירורים.
  3. מערבבים חמאת בוטנים, רוטב סויה ומים לקבלת משחה חלקה. מורחים את שוקי העוף במשחה ומגלגלים בפירורי החטיף. מניחים בתבנית.
  4. אופים 60-50 דקות עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקי עוף עטופים בחמאת בוטנים וחטיף גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    כנרת

    יצא פגזזזז!!! איזה שיחוק של עוף 🐥

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות