שידוך מתוק של נסיכת ערב ונסיך מהמזרח: מלבי בסירופ למון גראס

את המלבי הקלאסי עם סירופ ורוד זרחני כולנו מכירים, אבל נסו להכין מלבי בסירופ למון גראס. קינוח מרענן וקל הכנה עם טוויסט שובב וטעים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

מלבי

סירופ

שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 228 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מכינים את המלבי: מרתיחים בסיר שמנת, חלב וסוכר.
  2. בקערה נפרדת ממיסים את הקורנפלור עם 2 כפות חלב לתערובת חלקה ללא גושים. 
  3. מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר הרותח, טורפים על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה. שופכים במהירות את המלבי הרותח לכלי ההגשה (אפשר גם בכלים אישיים).
  4. כשהמלבי מתקרר עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות ל-4 שעות להתייצבות.
  5. מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את הלמון גראס עם המים והסוכר. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות. מסננים ומצננים במקרר.
  6. בהגשה מוזגים מסירופ הלמון גראס על המלבי.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 76.8 קק״ל 307.4 קק״ל
פחמימות 21.2 גרם 84.8 גרם
שומן 1.3 גרם 5.2 גרם
נתרן 21.9 מ״ג 87.5 מ״ג
חלבון 2.1 גרם 8.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרם
כולסטרול 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
סידן 44.2 מ״ג 176.8 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
אשלגן 66.7 מ״ג 266.8 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody