שילוב של רעננות ופריכות: ספרינג רולס דפי אורז עם קריספי טופו

ספרינג רולס מרעננים, במילוי טופו מוקפץ, שלל ירקות טריים ופריכים וכוסברה עם רוטב סויה פיקנטי. לפעמים צריך להשקיע גם בעצמכם. פריכות ורעננות גם יחד!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

ספרינג רולס

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו חומוס לרצועות דקות.

    חותכים את הטופו לרצועות דקות. צילום: שניר גואטה
    חותכים את הטופו לרצועות דקות. צילום: שניר גואטה

  2. מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את הטופו חומוס עד להזהבה יפה.
  3. מסדרים את הירקות שעובדים איתם בכלים נפרדים - ככה יותר נוח לעבוד איתם.
  4. ממלאים קערה גדולה במים, ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות (אפשר לספור לאט עד 5). בשלב הזה הוא עדיין לא אמור להיות רך. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
  5. שמים במרכז הדף את התוספות לפי הטעם. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.

    משתדלים להניח ולצופף את התוספות לכדי ערימה יפה. צילום: שניר גואטה
    משתדלים להניח ולצופף את התוספות לכדי ערימה יפה. צילום: שניר גואטה

  6. מרימים את חלק הדף שיותר קרוב אלינו ומניחים מעל התוספות. סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף.
  7. מניחים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. חשוב לגלגל את הרולים בצורה הדוקה, כך המילוי יישאר במקום בזמן חיתוך הרולים.

    מגלגלים את הרולים בצורה הדוקה. צילום: שניר גואטה
    מגלגלים את הרולים בצורה הדוקה. צילום: שניר גואטה

  8. מגלגלים את הרול, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ושמים על הקרש. ממשיכים עם יתרת הדפים והמילוי.
  9. חותכים את הרולים המוכנים חצי-חצי ומגישים לצד הרטבים.

    חותכים את הרולים לחצאים ומגישים לצד רטבים. צילום: שניר גואטה
    חותכים את הרולים לחצאים ומגישים לצד רטבים. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 166.1 קק״ל 664.5 קק״ל
פחמימות 21.5 גרם 86.1 גרם
שומן 5.3 גרם 21.2 גרם
נתרן 464.1 מ״ג 1856.3 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 17.4 גרם
סיבים תזונתיים 8.0 גרם 31.9 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 98.0 מ״ג 392.0 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 928.5 מ״ג 3713.8 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody