שיפודי אנטריקוט וירקות צלויים

מחפשים נשנוש כיפי לצפייה בטלוויזיה? מתכון מושלם של שיפודי אנטריקוט עסיסיים עם ירקות צלויים שמכינים בקלי קלות ובמינימום שמן. תתכוננו לקצור מחמאות
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: כותשים את שן השום ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המצרכים ומתיזים פנימה 4-5 לחיצות תרסיס שמן קנולה.
  2. מכינים את הירקות: חותכים לקוביות גדולות את הפלפלים והזוקיני. אם פטריות השמפיניון גדולות, חותכים לרבעים.
  3. חותכים את האנטריקוט לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  4. שמים את קוביות הבשר ואת כל הירקות בקערת המרינדה ומערבבים היטב. משרים לפחות חצי שעה ועד 4 שעות.
  5. משפדים את קוביות הבשר והירקות לסירוגין על שיפודי העץ.
  6. צולים את השיפודים: מחממים מחבת פסים, מתיזים תרסיס שמן קנולה וצולים את השיפודים משני הצדדים. אפשר גם לצלות בתנור: מחממים תנור ל-230 מעלות. מסדרים את השיפודים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מתיזים עליהם תרסיס שמן קנולה וצולים בתנור החם במשך כ-15 דקות, כשהופכים את השיפודים באמצע האפייה.

צילום: נמרוד סונדרס
הפקה מסחרית לחברת “פאם”

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 113.0 קק״ל 1355.6 קק״ל
פחמימות 6.5 גרם 77.5 גרם
שומן 6.3 גרם 75.8 גרם
נתרן 138.6 מ״ג 1663.2 מ״ג
חלבון 10.0 גרם 120.1 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.4 גרם
שומן רווי 3.5 גרם 41.7 גרם
כולסטרול 30.8 מ״ג 370.0 מ״ג
סידן 27.9 מ״ג 335.0 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 16.2 מ״ג
אשלגן 408.7 מ״ג 4904.9 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 19.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody