שיפודי סינטה, פלפלים ובצל עם מלח פטריות פורצ’יני

שיפודי סינטה עסיסיים, צלויים על הפלאנצ'ה עם פלפלים ובצל וכדי לשדרג לטעמים שלא הכרתם: תוספת של מלח שמכינים לבד מפטריות פורצ'יני מיובשות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

מלח פורצ'יני

אופן הכנה

  1. מוצאים את הבשר כשעה לפני ההכנה, חותכים לקוביות בגודל 4 ס”מ.
  2. חותכים פלפל לקוביות בגודל 4 ס”מ. חותכים בצל לרבעים ומפרידים לעלים.
  3. בינתיים מכינים את מלח הפורצ’יני: מרסקים במעבד מזון פטריות מיובשות, עד לקבלת אבקה. מוסיפים מלח גס ומערבבים. שומרים בצנצנת אטומה עד חודש.
  4. נועצים בכל שיפוד שתי קוביות בשר, פלפל ובצל לסירוגין. מפזרים מלח פורצ’יני בנדיבות.
  5. מחממים פלנצ’ה על אש גבוהה, משמנים במעט תרסיס שמן וצולים את השיפודים 3-2 דקות מכל צד, עד שעשויים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 211.9 קק״ל 1271.6 קק״ל
פחמימות 6.5 גרם 38.9 גרם
שומן 5.1 גרם 30.7 גרם
נתרן 1366.4 מ״ג 8198.2 מ״ג
חלבון 31.9 גרם 191.2 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.8 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 6.0 גרם
כולסטרול 8.0 מ״ג 48.0 מ״ג
סידן 28.5 מ״ג 171.2 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 324.6 מ״ג 1947.8 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 6.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar