שיפודי פרגיות על מקלות למון גראס

איילת הירשמן מכינה שיפודי פרגיות משודרגים - משפדים את העוף על מקלות למון גראס ונהנים ממראה מקסים ומארומה לימונית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  2. קולפים את הג’ינג’ר ושיני השום.
  3. מכינים את המשרה: שמים את הכוסברה, הלמון גראס, גרידת ומיץ הלימון, הצ’ילי, השמן, הסוכר, הג’ינג’ר, השום ותיבולית השום במעבד המזון וטוחנים למחית.
  4. מעבירים לקערה, מוסיפים את הפרגיות, מערבבים ומשרים שעה לפחות (עד לילה).
  5. משפדים את קוביות הפרגיות על כל גבעול למון גראס.
  6. מחממים על הכיריים משטח פלנצ’ה (או מחבת ברזל כבדה) ומשמנים אותה קלות בתרסיס השמן.
  7. מניחים את השיפודים על הפלנצ’ה, ותוך כדי צלייה מושחים אותם מדי פעם במשרה. צולים כ-5 דקות, או עד שהם זהובים מבחוץ ומוכנים מבפנים.
  8. זורים מלמעלה עוד כוסברה טרייה וצ’ילי ומגישים, אפשר עם אורז.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 117.6 קק״ל 1175.8 קק״ל
פחמימות 2.7 גרם 27.0 גרם
שומן 5.2 גרם 52.3 גרם
נתרן 295.8 מ״ג 2957.6 מ״ג
חלבון 14.1 גרם 141.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.9 מ״ג 79.4 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 38.6 מ״ג 386.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody