שיפודי פרגית מתקתקים על סלט ירקות שורש

רוצים להכין מנה נהדרת לעל האש או לארוחה משפחתית שכולם ידברו עליה? קבלו מתכון של שיפודי פרגית מתקתקים על סלט ירקות שורש
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

סלט

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה ומברישים את השיפודים. מכסים ומשהים במקרר שעתיים.
  2. מכינים את הסלט: קולפים את הגזר וחותכים לגפרורים דקים.
  3. קולפים את הסלק וחותכים לגפרורים דקים.
  4. קולפים את השורשים וחותכים לגפרורים דקים.
  5. מעבירים את כל הירקות לקערה, מוסיפים את הקשיו ומתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
  6. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצולים את השיפודים משני הצדדים עד שהם מוכנים.
  7. מגישים: בכל צלחת שמים מעט מהסלט ועליו כמה שיפודים.

המתכון באדיבות רמי לוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 341.8 קק״ל 1709.1 קק״ל
פחמימות 15.9 גרם 79.3 גרם
שומן 18.4 גרם 92.1 גרם
נתרן 703.6 מ״ג 3518.2 מ״ג
חלבון 25.3 גרם 126.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.1 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 9.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 48.1 מ״ג 240.5 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 7.9 מ״ג
אשלגן 353.4 מ״ג 1766.9 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody